VALIKKO

Jäsenetu.fi

Agrologien Liitto on liittynyt mukaan jäsenedut.fi-palveluun, joka tuo mittavan määrän uusia etuja jäsenistömme käyttöön. Jäsenalennuksiin ovat oikeutettuja liiton jäsenet ja heidän perheenjäsenensä.
Alennusprosentit vaihtelevat 10-20 % välillä ja palveluntarjoajia on n. 200.
Kirjaudu palveluun www.jasenedut.fi-sivustolla täyttämällä rekisteröimislomake. Kirjautumisessa tarvitset jäsennumeroa, joka löytyy jäsenkortista tai lehden osoitetiedoista.

Kaikkien Jäsenedut.fi –palveluun rekisteröityneiden jäsenten kesken arvotaan 2.11.2017 hyviä palkintoja. Arvonnan järjestää Jäsenedut.fi –palvelu, joka myös maksaa palkinnoista arpajaisverot. Mikäli voittaja ei lunasta palkintoa 2 viikossa, siirtyy palkinto varallaolijoiden voitoksi. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja arvonnassa käytetään virallisia valvojia. Kampanja on voimassa 16.8.2017-31.10.2017 välisen ajan.

Pääpalkintona Matkavekan 500€ arvoinen lahjakortti, voimassa 1 vuoden arvontapäivästä lukien ja kelpaa maksuksi kaikkiin Matkavekan matkoihin.

10 kpl katsastuslahjakortteja K1 Katsastukseen.

Holiday Club kylpylälahjakortti 1 vrk kahdelle hengelle.

10 kpl Flamingo Spa lahjakortteja K-18 puolelle.

Kellumo (Helsinki) 3 kerran lahjakortti rentoutuskelluntaan.

Apteekkituotteet.fi uutuuskuumemittari kännykkään taikka tablettiin.

Tutustu palveluun rekisteröitymällä, samalla osallistut myös arvontaan :

https://www.jasenedut.fi

Palkintoja saattaa tulla vielä lisää ennen arvontaa.

Jäsenedut.fi –palvelun rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä markkinointitarkoituksiin. Palvelun tuottamiseen ei käytetä jäsenmaksuvaroja. Tilaamalla uutiskirjeen saa uusimmat edut suoraan sähköpostiin kaksi kertaa kuukaudessa.

Jos haluaa saada edut reaaliajassa, mutta ei halua tykätä näkyvästi Facebookissa, saa edut tietoonsa kun valitsee ”seurataan”

https://www.facebook.com/jasenedut/

Jäsenedut-uutiskirjeet löytyvät myös Twitteristä https://twitter.com/Jasenedut_fi?lang=fi