VALIKKO

Agrologien kesäpäivät 2023

Agrologien kesäpäivät veti tuvan täyteen Rokualla

Tupa oli täynnä, kun Oulun Seudun Agrologit ry:n puheenjohtaja Esa Ojala toivotti agrologit tervetulleeksi kesäpäiville Rokualle 1. heinäkuuta.

Europarlamentaarikko, agrologi Elsi Katainen avasi kesäpäivät tuoden ajankohtaiskatsauksen poikkeuksellisesta parlamenttikaudesta, jota on leimannut vahvasti vihreä siirtymä.

-Tukien kohdentaminen aktiiviviljelijöille on osa todellista ruokaturvaa. Meillä ei ole vara käyttää viljelyaloja muuhun kuin todelliseen ruoantuotantoon.

Kaupungin ja maaseudun keskustelun osalta Katainen toivoi suopeampaa ilmapiiriä.

-Vastakkain asettelun sijaan voitaisiin katsoa yhteen suuntaan.

Edustajiston puheenjohtaja Heikki Keisari kiitti Oulun Seudun Agrologeja mukavista kesäpäivistä.

-Todella hieno nähdä tämä sali täynnä, ollaan saatu taas ihmisiä liikkeelle ja yhdenkuuluvaisuuden tunne tuntuu taas lisääntyvän.

Kesäpäivien avauksen jälkeen 22 edustajiston varsinaista tai varajäsentä osallistui kokoukseen paikan päällä ja etäyhteyksin.

Kokous valitsi Heikki Keisarin jatkamaan edustajiston puheenjohtajana ja varapuheenjohtaja Mari Vauhkosen kauden 2024-2026.

Hallituksen erovuoroiset jäsenet varsinaiset jäsenet Jukka Heikkinen ja Reijo Honkola sekä varajäsen Riikka Suutari valittiin jatkamaan. Onnittelut kaikille valituille!

Edustajiston kokous hyväksyi tilinpäätöksen 2022 ja myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille sekä hyväksyi toimintasuunnitelman ja budjetin 2024. Lisäksi kokous hyväksyi sääntömuutosesitykset.

Kokouksen aluksi pidettiin hiljainen hetki Agrologien Liiton edesmenneelle kunniapuheenjohtaja Markku Vuorensolalle ja edustajiston varajäsen Pekka Vallinille.

Kesäpäivät 2024 järjestetään Pirkanmaalla.