VALIKKO

Alennukset

Ruiskuntestausalennus

Käytäntöä on muutettu ja jatkossa Liitosta ei enää tilata ruiskuntestausalennuskuponkia. Saat alennuksen (15 €)  toimittamalla kuitin maksetusta ruiskuntestauksesta sähköpostitse , jossa ilmoitat nimesi ja tilinumerosi. Alennus on haettava mahd. pian testauksen jälkeen (tai viimeistään 15.12.).

Maatalousnäyttelyalennus

Agrologien Liiton kautta on saatavissa Farmari-maaseutu-, KoneAgria- ja  Okra-näyttelyihin pääsyliput alennettuun jäsenhintaan. Lippu on tilattava hyvissä ajoin ennen näyttelyä Liiton toimistosta. Liitto toimittaa sähköisen näyttelylipun sekä laskun sähköpostitse lipun maksamiseen.

HUOM! Yksi lippu/jäsen/näyttely. Lippuja on tarjolla rajoitettu määrä.

Farmariin alennettuun hintaan

Liiton jäseet voivat tilata toimistolta sähköisen pääsylipun Seinäjoella 4.-6.7. järjestettävään Farmari-näyttelyyn. Lipun hinta on 10 €/jäsen. HUOM! Yksi lippu/jäsen. Laskutamme liput jälkikäteen käytön mukaan. Tilaukset 1.7. mennessä sähköpostitse tai palvelukortin kautta.

Agrologilakkialennus

Liiton jäsenet saavat Salon Lakkitehtaan agrologilakeista 10 prosentin alennuksen. Tilaa lakki täältä!

Jäsenetukoodi syötetään salon.fi ostoskorissa kohtaan -käytä koodi. Koodin syöttämällä pääsee hyödyntämään  10 %:n jäsenedun. Koodi on voimassa vuoden -24 loppuun. Pyydäthän koodin Liiton toimistolta sähköpostitse.