VALIKKO

Muut edut

Polttoaine-etu (Teboil)

Jäsenkortin kääntöpuolella on magneettiraita, jolla saat käteisalennusta 2 senttiä/litra polttoaineesta sekä 10 % alennuksen voiteluaineista (alle 10 l astiat) Teboil-asemien huoltamohinnoista . Esitä jäsenkortti aina kassalla tai syötä automaattiin ennen maksuvälinettä. Voit hankkia myös Teboil-maksuaikakortin, jolloin alennus on 2,2 snt/l.

HUOM! Alennusta EI EXPRESS-ASEMILTA!

Mikäli magneettiraita ei jostain syystä toimi, ota yhteyttä Agrologien Liittoon.

Merkkipäiväpalvelu

Liitto välittää merkkivuosia täyttävien jäsenten merkkipäivätiedotukset lehdille, mikäli jäsen niin haluaa. Merkkipäivää viettäville agrologeille lähetetään hyvissä ajoin ennen merkkipäivää kirje, jossa on tarkemmat ohjeet.

maksuttomat lehdet:

Luonnon Varassa (ent. Agrologit)

Maaseudun Tulevaisuus

Turun Sanomat

Jäsenetu.fi

Agrologien Liitto on liittynyt mukaan jäsenedut.fi-palveluun, joka tuo mittavan määrän uusia etuja jäsenistömme käyttöön. Jäsenalennuksiin ovat oikeutettuja liiton jäsenet ja heidän perheenjäsenensä.
Alennusprosentit vaihtelevat 10-20 % välillä ja palveluntarjoajia on n. 200.
Kirjaudu palveluun www.jasenedut.fi-sivustolla täyttämällä rekisteröimislomake. Kirjautumisessa tarvitset jäsennumeroa, joka löytyy jäsenkortista tai lehden osoitetiedoista.

Jäsenedut.fi –palvelun rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä markkinointitarkoituksiin. Palvelun tuottamiseen ei käytetä jäsenmaksuvaroja. Tilaamalla uutiskirjeen saa uusimmat edut suoraan sähköpostiin kaksi kertaa kuukaudessa.

Jos haluaa saada edut reaaliajassa, mutta ei halua tykätä näkyvästi Facebookissa, saa edut tietoonsa kun valitsee ”seurataan”

https://www.facebook.com/jasenedut/

Jäsenedut-uutiskirjeet löytyvät myös Twitteristä https://twitter.com/Jasenedut_fi?lang=fi