VALIKKO

Muut edut

Merkkipäiväpalvelu

Liitto julkaisee merkkivuosia täyttävien jäsenten merkkipäivätiedot  Luonnon Varassa-lehdessä, mikäli jäsen niin haluaa. Merkkipäivää viettäville agrologeille lähetetään hyvissä ajoin ennen merkkipäivää kirje, jossa on tarkemmat ohjeet. HUOM! Maaseudun Tulevaisuus ei julkaise enää maksutta merkkipäiväuutisia. Jäsenet voivat halutessaan laittaa maksullisen ilmoituksen maakuntalehtiin.


Jäsenetu.fi

Agrologien Liitto on liittynyt mukaan jäsenedut.fi-palveluun, joka tuo mittavan määrän uusia etuja jäsenistömme käyttöön. Jäsenalennuksiin ovat oikeutettuja liiton jäsenet ja heidän perheenjäsenensä.
Alennusprosentit vaihtelevat 10-20 % välillä ja palveluntarjoajia on n. 200.
Kirjaudu palveluun www.jasenedut.fi-sivustolla täyttämällä rekisteröimislomake. Kirjautumisessa tarvitset jäsennumeroa, joka löytyy jäsenkortista tai lehden osoitetiedoista.

Jäsenedut.fi –palvelun rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä markkinointitarkoituksiin. Palvelun tuottamiseen ei käytetä jäsenmaksuvaroja. Tilaamalla uutiskirjeen saa uusimmat edut suoraan sähköpostiin kaksi kertaa kuukaudessa.

Jos haluaa saada edut reaaliajassa, mutta ei halua tykätä näkyvästi Facebookissa, saa edut tietoonsa kun valitsee ”seurataan”

https://www.facebook.com/jasenedut/

Jäsenedut-uutiskirjeet löytyvät myös Twitteristä https://twitter.com/Jasenedut_fi?lang=fi


Teboilin jäsenetuus on päättynyt 1.3.2022