VALIKKO

Vakuutusedut

Agrologien Liiton jäsenille alennus IF:n Primus henki- ja tapaturmavakuutuksesta

Turvaa perheesi taloudellinen tasapaino. Agrologien Liiton jäsenenä saat edullisen henki- ja tapaturmavakuutuksen koko perheelle.
Tutustu ja laske hinta: henkivakuutus

 

Opiskelijajäsenyyteen sekä laajennettuun koulukuntajäsenyyteen kuuluvat vakuutukset

Agrologien Liitolla on METO- Metsäalan asiantuntijat ry:n kautta If Vahinkovakuutusyhtiössä liittovakuutus, johon kuuluu mm. vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus. Vakuutus on jäsenetu, jonka Agrologien Liitto on maksanut puolestasi.

Vakuutettuina ovat Agrologien Liiton laajennetun koulukuntajäsenyyden valinneet jäsenet sekä kaikki opiskelijajäsenet, jotka asuvat vakinaisesti kalenterivuosittain yli kuusi kuukautta Suomessa ja joiden vakinainen kotipaikka on Suomessa ja jotka kuuluvat Suomen sairausvakuutuslain piiriin.

Jäsenkorttiin on painettu vakuutuksen tiedot, joten se toimii myös matkustajavakuutuskorttina.

 

Työ- ja virkasuhteiden vastuu- ja oikeusturvavakuutus vain laajennetun koulukuntajäsenyyden etu

Laajennettuun koulukuntajäsenyyteen kuuluu vapaa-ajan tapaturma- ja matkavakuutuksen lisäksi työ- ja virkasuhteita koskeva vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Muistathan vakuutusyhtiön kanssa asioidessasi mainita, että Agrologien Liiton jäsenetuvakuutus tulee METO- Metsäalan asiantuntijat ry:n kautta! Lisätietoja vakuutuksista osoitteessa www.if.fi/meto vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutuksien osalta, sekä laajennettuun koulukuntajäsenyyteen kuuluvan oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen osalta.

Pääset järjestövakuutuksiin tästä linkistä.