VALIKKO

Virkistys

Ylläs-Agrola

Ylläs lumoaa kauneudellaan ympäri vuoden. Aktiviteettejä löytyy kaiken ikäisille maastopyöräilystä patikointiin, talvikauden tarjonnasta puhumattakaan! Liitto omistaa Ylläksen Äkäslompolossa 39 viikko-osaketta, jotka ovat jäsenten vuokrattavissa alkaen 170 e/viikko. Liiton viikot ovat 2, 3, 5, 9, 11-13, 15-18, 21, 31-34, 36-38, 42-45, 47, 49 ja 51-52.  Talviviikkojen  11-13 ja 16-17 vuokraoikeus arvotaan jäsenten kesken vuosittain.

Vuokrahinnat ovat jäsenhintoja.  Muistathan, että vuokratessasi viikon, täytyy jäsenmaksu olla maksettu, eikä vanhoja maksuja saa olla rästissä. Myös ei-jäsenet voivat kysellä vapaita viikkoja (hinta tällöin jäsenhinta +70 e). Postitamme vuokraajille noin puolitoista viikkoa ennen loman alkamista avaimet, kartan, laskun ja asumisohjeet. Lomaviikon jälkeen vuokralainen postittaa avaimen takaisin Liittoon.

Ylläs-Agrola on agrologimaiseen tapaan käytännönläheinen ja tehoneliöillä varustettu lomanviettopaikka. Agrologien Liitto suosittelee Ylläs-Agrolan majoitusta enintään neljälle aikuiselle.

Varaukset Liiton toimistosta p. 040 4828 098  tai sähköisellä palvelukortilla.

Lisätietoja: www.yllasagrola.fi

Kotoisa Kuuhanmäki

Kuuhanmäki on Heinolassa sijaitseva Liiton omistama kesänviettopaikka rantasaunoineen ja aittoineen. Kuuhanmäki on kaikkien jäsenten käytettävissä korvauksetta. Ei varaussysteemiä. Annamme mielellämme lisätietoa Kuuhanmäestä, otathan yhteyttä Liiton toimistoon.

Saariselän majat

Saariselällä sijaitsevat kelohonkaiset lomamajat Pomoselkä ja Teräväpää ovat myös Agrologien Liiton jäsenten vuokrattavissa jäsenhintaan. Jäsenhinnat ovat 25 % edullisemmat kuin perushinnat.Tutustu lomamajoihin täällä!  Pääset tekemään sähköisen varauksen syöttämällä käyttäjätunnuskenttään täydellisen henkilötunnuksesi ilman välejä ja salasanakenttään Agrologien Liiton jäsennumerosi (mikäli jäsennumerosi on viisinumeroinen, syötä eteen kaksi nollaa). Jos kirjautumisessa ongelmia, ota yhteyttä agrologit@luva.fi tai p. 040 482 8098. Sähköiseen varaukseen pääset tästä!

-15 % Holiday Clubin kohteista

Agrologien Liiton jäsen saa vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Holiday Club pyrkii tarjoamaan myös erilaisia kampanjatarjouksia, joissa alennus voi olla myös em. suurempi. Jäsenetu on voimassa toistaiseksi.
Jäsenetuhintainen vuokraus on helppoa ja se tapahtuu internetissä. Agrologien Liiton jäsen tekee majoitusvarauksensa, sekä maksaa sen Holiday Club online- varausjärjestelmän kautta osoitteessa www.holidayclub.fi
Kampanjakoodi jäsenetuhintaiseen varaukseen on: Agrologit15
Holiday Clubilla on monia mielenkiitoisia ja tasokkaita kohteita ympäri Suomen. Lomakohteet löydät helpoiten osoitteessa www.holidayclub.fi

Voit myös soittaa puh. 030 68 600 ma–pe 8–18, la 10–15.

Varausjärjestelmään pääset tästä