VALIKKO

Lomanvietto

Ylläs-Agrola

HUOM! v. 2022  viikot on kaikki myyty. Vapaita viikkoja v. 2023 on vielä reilusti jäljellä.

Ylläs lumoaa kauneudellaan ympäri vuoden. Aktiviteettejä löytyy kaiken ikäisille maastopyöräilystä patikointiin, talvikauden tarjonnasta puhumattakaan! Liitto omistaa Ylläksen Äkäslompolossa 42 viikko-osaketta, jotka ovat jäsenten vuokrattavissa alkaen 170 e/viikko. Liiton viikot ovat 2, 3, 5, 9, 11-13, 15-18, 21, 27, 31-34, 36-38, 42-45, 47, 49 ja 51-52.  Talviviikkojen  11-13 ja 16-17 vuokraoikeus arvotaan jäsenten kesken vuosittain.

Vuokrahinnat ovat jäsenhintoja.  Muistathan, että vuokratessasi viikon, täytyy jäsenmaksu olla maksettu, eikä vanhoja maksuja saa olla rästissä. Myös ei-jäsenet voivat kysellä vapaita viikkoja (hinta tällöin jäsenhinta +70 e). Lähetämme vuokraajille sähköpostitse noin kuukautta ennen loman alkamista kartan, laskun ja asumisohjeet, jossa ohje avaimen noutamisesta Ylläkseltä. Olemme siirtyneet käyttämään avainpalvelua, joten emme enää postittele avaimia  toimistolta.

Ylläs-Agrola on agrologimaiseen tapaan käytännönläheinen ja tehoneliöillä varustettu lomanviettopaikka. Agrologien Liitto suosittelee Ylläs-Agrolan majoitusta enintään neljälle aikuiselle.

Ylläs-Agrolan viikon varanneet sitoutuvat varausehtoihin, jotka löytyvät täältä. Pyydämme tutustumaan varausehtoihin huolella.

Varaukset Liiton toimistosta p. 040 4828 098  tai sähköisellä palvelukortilla. HUOM! Palvelukortilta näet myös varaustilanteen.

Lisätietoja: www.yllasagrola.fi

Kotoisa Kuuhanmäki

Kuuhanmäki on Heinolassa sijaitseva Liiton omistama kesänviettopaikka rantasaunoineen ja aittoineen. Kuuhanmäki on kaikkien jäsenten käytettävissä korvauksetta. Kuuhanmäki on vaatimaton, mutta idyllinen ja rauhallinen paikka rentoutumiseen luonnon keskellä. Kuuhanmäessä voi soudella, saunoa ja viettää aikaa perheen tai ystävien kesken. Lisätietoja ja mm. tarkat ajo-ohjeet Kuuhanmäkeen saat Agrologien Liitosta Annelta tai Katjalta.

Kuuhanmäen varausjärjestelmä

Kuuhanmäki vapaassa käytössä alkukesän – varattavissa 1.7. alkaen

Kuuhanmäen palautekyselyyn saatiin vuonna 2020 yli 50 vastausta. Kaikkien vastanneiden mukaan suosituin oli järjestelmä, jossa osa vuodesta on ns. vapaassa käytössä ja osa vuodesta varattavissa vain omaan käyttöön. Kuuhanmäessä vuoden 2020 aikana kävijöiden keskuudessa toivottiin eniten varausjärjestelmän käyttöönottoa. Palautteen perusteella päätettiin, että Kuuhanmäki on jatkossa kaikkien vapaasti käytettävissä vuosittain 1.1.-30.6. ja varausjärjestelmän kautta varattavissa 1.7.-31.12.

Kuuhanmäki on jäsenten käytössä aina kun säät sen sallivat. Kesäpaikka soveltuu loppusyksyllä tai alkukeväästä päiväseltään käyntikohteeksi. Piha-alueen talvikunnossapitoa ei Kuuhanmäessä ole, joten pihaan ei autolla pääse talvella.

1.1.-30.6.: Jos et ole aiemmin vieraillut Kuuhanmäessä, otathan yhteyttä Liiton toimistoon, niin annamme lisäohjeita. Aiemmin Kuuhanmäessä vierailleet: käytäntö on sama kuin vuosia ennenkin.

1.7.-31.12.: Varauskalenteri löytyy alta ja se pyritään pitämään ajantasaisena. Varaukset tehdään Anne Laitiselle puh. 050 5143711 (iltaisin ja viikonloppuisin tavoitat parhaiten 040 766 0830 – saa olla yhteydessä milloin vain). Suosittelemme tekemään varauksen mahdollisimman hyvissä ajoin. Mutta jos kalenterissa on tyhjää, niin ottamalla yhteyttä toiminnanjohtajaan saat varauksen voimaan vaikka tunnissa. Toimitamme ohjeen ja koodin varauksen saatuamme.

Lisätietoja Anne Laitinen puh. 050 514 3711.

Holiday Club

Agrologien Liiton jäsen saa vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten  sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Holiday Club pyrkii tarjoamaan myös erilaisia kampanjatarjouksia, joissa alennus voi olla myös em. suurempi. Jäsenetu on voimassa toistaiseksi.

Agrologien liitto Ry jäsenistö tekee hotellivaraukset Holiday Club Online – varausjärjestelmän kautta Agrologien liitto Ry:n koodilla.Kampanjakoodi: AGROLOGIT15.Loma-asuntovaraukset tehdään soittamalla Holiday Clubin asiakaspalvelunumeroon puh. 030 68 600, mape 818, la 1015, varauskoodi: AGROLOGIT15

Holiday Clubilla on monia mielenkiitoisia ja tasokkaita kohteita ympäri Suomen. Lomakohteet löydät helpoiten osoitteessa www.holidayclub.fi

Voit myös soittaa puh. 030 68 600 ma–pe 8–18, la 10–15.

Varausjärjestelmään pääset tästä

Uutuutena Järvisydän

Tarjous on voimassa 2019-2022! Agrologien Liiton jäsenille on tarjolla unohtumaton kahden yön elämysloma tähtitaivaan alla Järvisydämessä! Loma sisältää: 2 yötä uusissa Maisemasviiteissä 2 hengelle, aamiaiset ja sisäänpääsyn Järvikylpylään. Tarjous vain Agrologien Liiton jäsenkortilla (kortti esitetään saapumisen yhteydessä vastaanottoon): Hinta: 325€ (norm 650€) / loma kahdelle

Maisemasviitit:

Maisemasviittien lämmössä voit kokea pohjoisen valon kaikki muodot. Vuoden pimein aika ennen joulua, ensilumen sataminen, ukonilma, täysikuu, tähtitaivas pakkasyönä tai kesäinen yötön yö – kaikki pohjoisen valon elämykselliset muodot. Isosta lämmitetystä kattoikkunasta avautuu maisema kohti tähtitaivasta.

Huvilatarjous:

Vietä tunnelmallinen 5 yön loma koko peheen kesken Kelohuvilassa. Huviloissa 2mh, parvi, sauna ja poreamme. Tarjous sisältää majoituksen viidelle yölle, saapuminen sunnuntaina ja lähtö perjantaina. Hinta: 750€/ 5 yötä/ 6hlö (norm. 1250€). Varaukset vain verkkokaupasta!

Järvikylpylä:

Järvikylpylässämme koet uudenlaisen suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen, sillä kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä; Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylä lämpenee järvi-/maalämmöllä ja aurinkoenergialla. DaySpassamme voit rentoutua hieronnassa tai vaikkapa kasvo- ja turvehoidoissa. Joogaparvella voit puolestaan kokeilla rentouttavaa Aerial Yogaa (ilmajoogaa). (Day Spa ja joogatuntivaraukset suoraan spasta!)

Varaukset verkkokaupasta tästä linkistä : www.jarvisydan.com/meto

Tutustu Järvisydämeen tarkemmin tästä »