VALIKKO

Jäsenyysvaihtoehdot ja jäsenmaksut

Valittavanasi on kolme eri jäsenyysvaihtoehtoa:

1. Koulukuntajäsenyys (70 €/v.)
Koulukuntajäsenyys soveltuu sinulle, joka toimit yrittäjänä tai sinulle, joka olet jo ammattiyhdistyksen jäsen tai katsot koulukuntajärjestön jäsenyyden riittäväksi palkkatyössä ollessasi.
HUOM! Agrologipariskunnan kumpikin puoliso maksaa 35 €/v.

2.Työsuhdeneuvonta- ja vakuutuslisäturva (aiemmin laajennettu koulukuntajäsenyys) (153 €/v.)
Työsuhdeneuvonta- ja vakuutuslisäturvajäsenyys tarjoaa koulukuntajäsenetujen lisäksi työsuhdeasioihin liittyvän oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen, tapaturmavakuutuksen, jatkuvan matka- ja matkustajavakuutuksen sekä mahdollisuuden käyttää työsuhdeasiainneuvontaa.

3. Opiskelijajäsenyys (20 €/v.)
Opiskelijajäsenyys soveltuu ammattikorkeakoulussa AMK-agrologiksi opiskelevalle henkilölle. Opiskelijajäsenyyteen sisältyy  normaalin vuosijäsenen jäsenetujen lisäksi jatkuva matka- ja matkustajavakuutus.

Puolitettuun jäsenmaksuun ovat oikeutettuja vuonna 2022 valmistuneet agrologit sekä hakemuksesta yli 6 kk toimintavuodesta työttömänä, perhevapaalla tai varusmiespalveluksessa olleet sekä päätoimisesti opiskelevat tai kokoaikaeläkkeellä olevat agrologit. Puolitettu koulukuntajäsenmaksu on 35 € ja laajennettu koulukuntajäsenmaksu 110 €.HUOM! Puolitus myönnetään ainoastaan täysimääräisen jäsenmaksun  70 € osuudesta.

Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneet agrologit voivat hakea pysyvää oikeutta puolitettuun jäsenmaksuun lähettämällä Agrologien Liiton hallitukselle vapaamuotoisen hakemuksen ja kopion tutkintotodistuksesta.

HUOM! Agrologien Liiton jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen ( palkansaajille verotuksessa vähennyskelpoinen ja vähennyskelpoinen kulu tilan kirjanpidossa).

Muistathan, että Agrologien Liiton jäsenet eivät ole automaattisesti työttömyyskassan jäseniä, vaan työttömyyskassaan tulee liittyä erikseen.

Työttömyyskassa Aarian kotisivut löytyvät osoitteesta www.aariakassa.fi

Agrologien Liitto on STTK:n yhteistyöjäsen.