VALIKKO

Jäsenyysvaihtoehdot ja jäsenmaksut

Valittavanasi on kolme eri jäsenyysvaihtoehtoa:

1. Vuosijäsenyys (70 €/v.)
Koulukuntajäsenyys soveltuu sinulle, joka toimit yrittäjänä tai sinulle, joka olet jo ammattiyhdistyksen jäsen tai katsot koulukuntajäsenyyden riittäväksi palkkatyössä ollessasi.

Jäsenetuihin pääset tutustumaan täältä

HUOM! Agrologipariskunnan kumpikin puoliso maksaa 35 €/v.

Alennettu jäsenmaksu
35 euron jäsenmaksualennukseen ovat oikeutettuja vuonna 2023 valmistuneet agrologit sekä hakemuksesta yli 6 kk toimintavuodesta työttömänä, perhevapaalla tai varusmiespalveluksessa olleet sekä päätoimisesti opiskelevat (muu kuin agrologitutkinto) tai kokoaikaeläkkeellä olevat agrologit.

Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneet agrologit voivat hakea pysyvää oikeutta jäsenmaksualennukseen lähettämällä Agrologien Liiton hallitukselle vapaamuotoisen hakemuksen ja kopion tutkintotodistuksesta.

2.Työsuhdeneuvonta- ja vakuutuslisäturva  (vuosijäsenyys 70 €+ 83 €= 153 € )

Työsuhdeneuvonta- ja vakuutuslisäturvajäsenyys tarjoaa koulukuntajäsenetujen LISÄKSI

-työsuhdeasioihin liittyvän oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen
-tapaturmavakuutuksen
-jatkuvan matka- ja matkustajavakuutuksen
-työsuhteeseen liittyvien asioiden neuvonta

Agrologien Liitolla on METO-Metsäalan asiantuntijat ry:n kautta If Vahinkovakuutusyhtiössä liittovakuutus, joka tarkoittaa tapaturma- ja matkustajavakuutusta. Tapaturmavakuutus kattaa vapaa-aikana tapahtuneet tapaturmat ja se sisältää turvan pysyvän haitan varalta. Matkustajavakuutus on voimassa enintään 45 vuorokautta kestävillä vapaa-ajan koti- ja ulkomaanmatkoilla ja se korvaa kuluja esimerkiksi, jos myöhästyt matkalta tai matkasi peruuntuu. Tapaturmavakuutus koskee alle 70-vuotiaita jäseniä, mutta matkustajavakuutus koskee kaikkia jäseniä ikään katsomatta. Matkustajavakuutukseen kuuluvat myös jäsenen alle 20-vuotiaat mukana matkustavat lapset ja lapsenlapset. Jäsenkortilla voit todistaa, että nämä vakuutukset ovat sinulla voimassa.

Tarkemmat tiedot löydät tästä linkistä!

3. Opiskelijajäsenyys (20 €/v.)
Opiskelijajäsenyys soveltuu ammattikorkeakoulussa AMK-agrologiksi opiskelevalle henkilölle. Opiskelijajäsenyyteen sisältyy  normaalin vuosijäsenen jäsenetujen lisäksi jatkuva matka- ja matkustajavakuutus sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

HUOM! Agrologien Liiton jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen ( palkansaajille verotuksessa vähennyskelpoinen ja vähennyskelpoinen kulu tilan kirjanpidossa).

Muistathan, että Agrologien Liiton jäsenet eivät ole työttömyyskassan jäseniä, vaan työttömyyskassaan tulee liittyä erikseen.

Työttömyyskassa Aarian kotisivut löytyvät osoitteesta www.aariakassa.fi

Agrologien Liitto on STTK:n yhteistyöjäsen.