VALIKKO

Opinnäytetyöt

Opinnäytetyön aiheita

Tälle sivulle on koottu Agrologien Liitolla tarjolla olevia opinnäytetyön aiheita. Agrologien Liiton opinnäytetyön aiheet ovat pääosin yhdistystoimintaan ja Agrologien Liiton työkenttään liittyviä kyselyitä ja selvityksiä, mutta joukkoon mahtuu myös toiminnallisempi ehdotus. Voit myös ehdottaa omaa ideaa Agrologien Liittoon opinnäytetyöksi. Osa ehdotuksista voi toimia myös projektityönä useamman oppilaan yhteisesti toteuttamana.

Agrologien Liitto ei lähtökohtaisesti maksa rahallista korvausta opinnäytetyöstä, mutta sovittaessa osallistumme esim. postitus- tms. kuluihin. Lisäksi Agrologien Liitto tarjoaa käytännönläheisen työelämäyhteyden, verkostot ja asiantuntemuksensa työssä hyödynnettäväksi.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Anne Laitinen puh. 050 5143 711

Opinnäytetyöehdotukset

– Agrologien palkkauskehitys valitulla toimialalla

Tausta-aineistona Agrologien Liiton vuosittain julkaisema palkkausselvitys. Agrologien ammattijakaumaa seurattu liitossa vuodesta 1961 alkaen. Tavoitteena liiton palkkausselvitystä täydentävä työ esimerkiksi yksittäistä toimialaa tarkastelemalla. Peilaus esim. toimialan yhteiskunnallisesta kehityksestä.

– Koronan vaikutukset agrologiopintoihin