VALIKKO

Muut edut (mm. polttoaine-etuus)

Huoltamo- ja autoedut

Seuraa sähköpostiisi tipahtavaa uutiskirjettä – ajankohtaiset, parhaat edut löydät sieltä!

St1-ketju

Yhteistyökumppanimme St1 on suomalaisomistuksessa oleva energiayhtiö, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa. Yhtiön palveluverkosto kattaa Suomessa niin St1- kuin Shell -huoltoasemat. Tavoitteena on tarjota asiakkaille teiden paras asiakaskokemus.

Tutustu St1-ketjuun täällä

Agrologien Liiton jäsenet saavat tankkausalennusta uudella St1:n, Shellin ja HelmiSimpukan logoilla varustetulla jäsenkortilla. Jäsenkortti käy Suomessa yli 400 asemalla etukorttina.

Jäsenedut saa St1-asemilta ja miehitetyiltä Shell-asemilta. Edut eivät koske Shell Express -asemia.

Tankkausalennus

Jäsenkortilla saatava tankkausalennus bensiinistä ja dieselistä vaihtelee ajankohdittain ja asemittain, mutta on aina vähintään 0,5 senttiä/litra. Edun saamiseksi kortti tulee syöttää maksupäätteeseen ennen varsinaista maksukorttia tai näyttää kassalla ennen maksua.

Maistuvia etuja

Jäsenkortilla pääset hyödyntämään myös kuukausittain vaihtuvat HelmiSimpukka-edut.

Alennusta lämmitysöljystä

Jäsenkorttietuna myös lämmitysöljystä saa alennusta 0,5 senttiä/litra.
Etu puhelimitse tilattaessa: Edun saat soittamalla St1:n asiakaspalveluun (0800 131 031) ja antamalla jäsenkortissasi olevan St1-asiakasnumeron.

Etu netin kautta tilattaessa: Edun saa koodilla, joka kerrotaan joulukuun -22 uutiskirjeessä tai sähköpostitse

Lisäetuja jäsenkortin rekisteröimällä

Rekisteröimällä jäsenkortin ja antamalla rekisteröimisen yhteydessä markkinointiluvan, saat rekisteröitymisetuna Tornado-pesun -50 %. Lisäksi pääset hyödyntämään muitakin kulloinkin voimassa olevia St1:n tarjoamia kumppanietuja sekä saat tiedon ajankohtaisista etukampanjoista.


Merkkipäiväpalvelu

Liitto julkaisee merkkivuosia täyttävien jäsenten merkkipäivätiedot  Luonnon Varassa-lehdessä, mikäli jäsen niin haluaa. Merkkipäivää viettäville agrologeille lähetetään hyvissä ajoin ennen merkkipäivää kirje, jossa on tarkemmat ohjeet. HUOM! Maaseudun Tulevaisuus ei julkaise enää maksutta merkkipäiväuutisia. Jäsenet voivat halutessaan laittaa maksullisen ilmoituksen maakuntalehtiin.