VALIKKO

Agrologien Liitto mukana JAMKn Biotalouskampuspäivässä 10.9.

Keski-Suomen Agrologit ja Agrologien Liitto ovat mukana Biotalouskampuspäivässä Tarvaalassa lauantaina 10.9. klo 10-15.

Löydät meidät ulkoa Biotalousinstituutin ja Forestorin väliseltä alueelta. Tervetuloa standille vaihtamaan kuulumisia, keskustelemaan maatalouden ajankohtaisaiheista ja osallistumaan arvontaan!

Paikan päällä on Keski-Suomen Agrologit ry:n hallituksesta Amanda Vesiaho ja Milla Pohjola sekä Agrologien Liiton toiminnanjohtaja Anne Laitinen (standilla klo 10-12 sekä 13-14).

Lisätietoja ja päivittyvä ohjelma täällä

Os. Uuraistentie 240, Saarijärvi

Poimintoja päivän ohjelmasta mm.

  • Jamk Biotalousinstituutin laboratorio- ja tuotekehitystilat avoinna koko tapahtuman ajan. Pääset tutustumaan esimerkiksi lämmityskattiloiden testaukseen, päästömittauspalveluihin ja analyysilaboratorioon!
  • Mahdollisuuksien markkinat Tiedontorilla: työntekijät ja työnantajat kohtaavat! Mukana Saarijärven työllisyyspalvelut.
  • Biotalouden yrityskiihdyttämö BioPaavon väki Tiedontorilla kertomassa innovaatiokilpailuista (hackathoneista) ja muista BioPaavon palveluista ja toiminnasta.
  • Lähituotetori Poken keskusympyrässä, päärakennuksen läheisyydessä.
  • Forestori-hallissa sekä piha-alueella tutustuttavana maa- ja metsätalouden koneet ja laitteet, raskaskoneala sekä kone-ja tuotantotekniikan koulutus, metsäkonesomulaattorit, puulajitunnistus, erikoispuunkaato
  • Eläintilat avoinna koko tapahtuman ajan! Opetusnavetan ympäristössä kotieläinpihan eläimet tutustuttavana. Kanila, pieneläintalo ja navetan katselutila avoinna.

Saarijärven kaupunki tarjoaa maksuttoman bussikuljetuksen Saarijärven keskustasta Biotalouskampukselle ja takaisin. Lisätiedot yo. ohjelmasivulta.

Lisätietoja:
Keski-Suomen Agrologit ry: sihteeri Amanda Vesiaho puh. 050 575 4360
Agrologien Liitto ry: toiminnanjohtaja Anne Laitinen puh. 050 514 3711

Takaisin