VALIKKO

Agrologien tietotaituri on taas kisattu -osallistujamäärä kasvoi maltillisesti viime vuodesta

Agrologien tietotaituri-kilpailuun ilmoittautui yli 40 agrologia tai agrologiopiskelijaa. Sähköisesti toteutettuun kilpailuun osallistui eilen 30 henkilöä, mikä on 25 % enemmän kuin vuosi sitten.

-Yhdistyskilpailussa toisistaan mittaa otti viisi agrologien jäsenyhdistystä. Määrä on yli kaksinkertainen viime vuotiseen verrattuna ja mielenkiinnolla odotamme tuloslaskentaa, Agrologien Liiton toiminnanjohtaja Anne Laitinen kertoo.

Tällä kertaa pilottikokeiluna olivat mukana agrologiopiskelijat, jotka kilpailivat ammattikorkeakouluittain paremmuudesta.

-Formaatti ei lyönyt itseään läpi agrologiopiskelijoiden keskuudessa – tai viesti ei tavoittanut opiskelijoita riittävän hyvin, sillä vain neljä agrologiopiskelijaa osallistui kilpailuun. Kaikki heistä olivat eri ammattikorkeakouluista, joten agrologiopiskelijoiden joukkuekilpailun kriteerit eivät täyttyneet, Laitinen harmittelee.

Agrologien tietotaituri -kilpailun tulokset julkaistaan huhtikuun aikana ja palkitsemiset tapahtuvat Rokualle 1.7. järjestettävien kesäpäivien yhteydessä. Kilpailu sisälsikin kysymyksiä Pohjois-Pohjanmaan maanviljelyn erikoispiirteistä, tällä kertaa perunasta.

Agrologien Liitto ja tietotaituri-työryhmä kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita!

Takaisin