VALIKKO

Antti Teivaalan muistoksi

Viime sunnuntaina sain järkyttävän viestin Antin menehtymisestä liikenneonnettomuudessa Ylöjärvellä lähellä synnyinseutuaan. Tunsin Antin 1990-luvun alusta saakka, ensin metsänhoitoyhdistyksen hallitusjäsenenä, puheenjohtajana sekä useiden mhy-fuusioiden rakentajana.

Antti oli myös Yksityismetsätalouden Työnantajat ry:n puheenjohtaja ja vuodesta 2015 neuvottelimme samoissa pöydissä mm. YT-METO sopimusalan työehtosopimuksista. Viimeiseksi jäi Antin kanssa 15.2. Meton toimistolla käyty neuvottelu, joka johti myös neuvottelutulokseen palkkaratkaisusta.

Antti oli monen yhteisön luottamushenkilö ajaen yhteisön, mutta etenkin sen jäsenen etua. Monesti pohdittiin ja kannettiin Antin kanssa huolta Suomen metsätalouden menestymisestä, mutta myös Pirkanmaan maakunnan hyvinvoinnista, päätyen lopulta keskusteluissamme lähialueemme Ylöjärvi-Nokia-Hämeenkyrön arkitodellisuuteen.

Antti oli käytännön ihminen, helposti lähestyttävä ja toiminnan mies. Antille kertyi lukuisa joukko luottamustoimia, mikä on tyypillistä hänen kaltaisilleen.

Anttia lämmöllä muistaen ja ottaen osaa läheistensä suureen suruun.

Erkki Eteläaho
Neuvottelupäällikkö
erkki.etelaaho@metsaasiantuntijat.fi ja p. 0400 636 261
METO – Metsäalan Asiantuntijat ry

 

Kuva: Antti Teivaala (kuvaaja Helena Aaltonen)

Takaisin