VALIKKO

Håkan Nystrand jatkaa Meton puheenjohtajana

LEHDISTÖTIEDOTE

26.10.2017

Meton 10. liittokokous Helsingissä:

HÅKAN NYSTRAND JATKAA METON PUHEENJOHTAJANA

Metsätalousinsinööri, metsäneuvos Håkan Nystrand (62) on valittu uudelleen METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n puheenjohtajaksi. Nystrand on ollut Meton johdossa vuodesta 2000 lähtien.

Nystrandin valinta Meton liittokokouksessa oli yksimielinen. Puheenjohtajakausi Metossa kestää neljä vuotta ja tehtävä on kokopäivätoiminen.

Kokouksessa valittiin järjestölle myös uusi hallitus. Meton hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi 12 jäsentä ja he edustavat Meton eri sopimusaloja. Uusina jäseninä hallituksessa aloittaa neljä henkilöä.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin metsäasiantuntija Juha Hiltunen UPM Metsästä.

Aiemman valtuuston sijasta valittiin nyt edustajisto. Uuden edustajiston puheenjohtajaksi valittiin metsänhoidonneuvoja Jaakko Niemistö Lapuan metsänhoitoyhdistyksestä.

Edustajisto korvaa jatkossa liittokokouksen, joten METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n 10. liittokokous jäi viimeiseksi laatuaan.

 

Lisätietoja:

hallituksen puheenjohtaja Håkan Nystrand, puh. 040 7615176

edustajiston puheenjohtaja Jaakko Niemistö, puh. 040 833 6134

 

METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n 10. liittokokous pidettiin Helsingissä Hotel Haaga Central Parkissa 25.-26.10.2017. Paikalla oli lähes sata metsäalan asiantuntijaa eri puolilta Suomea sekä merkittävä joukko kutsuvieraita ja yhteistyökumppaneita.


METO – Metsäalan Asiantuntijat ry on metsä- ja luonnonvara-alan asiantuntijoiden edunvalvontajärjestö. Jäseniä on noin 7 000 ja he työskentelevät luonnonvara-aloilla suunnittelijoina, esimiehinä, työnjohtajina, puun osto- ja korjuutehtävissä, metsänhoidon tehtävissä, toiminnanjohtajina, toimistonhoitajina, neuvojina, luonnonhoidon tehtävissä, opettajina ja asiantuntijoina, muissa johtotehtävissä sekä itsenäisinä yrittäjinä. Myös metsäalan opiskelijat ovat Meton jäseniä.

Takaisin