VALIKKO

Helteinen Meton Frisbeegolf-kilpailu kisattiin Jyväskylässä

Kilpailun voittaja Jukka Leppänen (kesk.), toisena Joonas Marjoniemi (vas.) ja kolmantena Mika Pänkäläinen (oik.)

Meton kaikkien aikojen ensimmäinen Frisbeegolf kilpailu järjestettiin 15.6. Jyväskylän maineikkaalla HiiskaDG-radalla. Rata on tunnettu haastavuudestaan ja siellä käykin paljon Suomalaisia huippuheittäjiä treenaamassa. Huipputyyppejä oli paikalla myös torstaina kun Metolaiset kisasivat palkinnoista. Kilpailun voittajaksi selviytyi Jukka Leppänen, toiseksi tuli Joonas Marjoniemi ja kolmanneksi Mika Pänkäläinen.

Jos viime viikolla Kuopiossa joutui laittamaan takkia päälle, niin nyt sitä ei tarvinnut miettiä. Hiekkainen alue ja 28 asteen lämpötila ilman varjoja takasi suorastaa välimerelliset olosuhteet. Kilpailun tuomaroinnista vastasi Jyväskylän Liitokiekkoilijat (JyLi) ja mukana oli myös radan omistaja Timo Viitala. Viitala kertoi radan mielenkiintoisesta historiasta ja suunnittelun vaiheista. Radan läheisyydessä sijaitsee mm. vanha hopeakaivos ja kalliomaalauksia. Ei yhtään hullumpi pysähdyspaikka vaikkapa kesälomareissulla.

Tapahtuma järjestetään ensi vuonna viikkoa aikaisemmin torstaina 6.6. Varaa aika kalenteriisi ja ota kaverit mukaan kisailemaan kilpailun herruudesta.

Kiitos Metsämiesten säätiölle ja METO Keski-Suomen alueyhdistykselle tapahtuman rahoittamisesta!

 

Alta löydät kuvia tapahtumasta. Kuvat: Jani Akkanen ja Joonas Marjoniemi.

Takaisin