VALIKKO

Istuta Tulevaisuuden kuusi 100-vuotiaalle Suomelle

Tulevaisuuden kuusi kutsuu kaikki suomalaiset istuttamaan juhlavuoden puita ja metsiköitä satavuotiaalle Suomelle. Kampanja on osa Suomi 100 -ohjelmaa ja sen suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Olemme kampanjan yhteistyökumppani.

Helsingin Kaivopuistossa kasvaa vuonna 1917 kylvetty Itsenäisyyden kuusi. Itsenäisen Suomen täyttäessä 50 vuotta vuonna 1967 istutettiin 30 000 kotikuusta eri puolille Suomea. Jatka perinnettä ja osallistu Suomen satavuotisjuhlaan istuttamalla oma Tulevaisuuden kuusi. Kuusia istuttamaan kutsutaan erityisesti koulut, kunnat, yritykset, kyläyhdistykset, järjestöt, mutta myös yksityiset ihmiset ovat tervetulleita mukaan. Se voi juhlistaa samalla myös syntymäpäivää, lapsen syntymää, häitä tai hääpäivää, uutta kotia ym.

Tilaa ennakkoon oma Tulevaisuuden kuusi 4H-yhdistykseltä

Tulevaisuuden kuusi -pakettia myyvät 4H-yhdistykset. Pakettiin kuuluu juhlataimen lisäksi kuparilaatta, sekä Heli Laaksosen ja Iiris Kalliolan kirja, jossa mm. kotikuusien historiaa, muistoja kuusista ja metsistä sekä lasten mietelmiä. Paketin hinta on 100e (alv-vapaa tuote). Kampanjan tuotto ohjataan Suomen Kulttuurirahastoon perustettavaan lasten ja nuorten metsä- ja ympäristökasvatusrahastoon.

Tulevaisuuden kuusi-paketin voit tilata osoitteessa:

www.4h.fi/tulevaisuudenkuusi

Lisätietoa:

www.tulevaisuudenkuusi.fi  (myös metsikkö- ja Suomi100-paketit)

Mika Vanhanen, projektipäällikkö,
ENO-verkkokoulun tuki ry, Joensuu
040 507 0725, info@enoprogramme.org

Takaisin