VALIKKO

Jäsenedut.fi kesäkuun uutiskirje

Hei,

6856 kertaa kiitos!
Lähetimme ylläpidon tiedotteen kaikille palveluun rekisteröityneille ja 6856 jäsentä on jo vastannut kyselyymme, suurkiitos vaivannäöstänne.
Palvelua tehdään juuri Sinulle ja saimmekin valintakysymysten lisäksi runsaasti muitakin uusia ideoita tuotekehitystämme varten.
Erityisen ilahduttavaa oli huomata, että noin 60% rekisteröityneistä on hyödyntänyt kerran tai useammin hankittuja etuja.
Aika monelle tuntuu tulevan edelleen yllätyksenä, että Jäsenedut-alennuksen saa usein yrityksen tarjoushintojen lisäksi, asia joka kannattaa tarkistaa.
Tähän kesäkuun uutiskirjeeseen on nostettu joitakin etuja, löydät niitä lisää palvelumme kotisivuilta. Kun käytät etuja, tapahtuu ainakin kaksi asiaa:
Sinä tai perheenjäsenesi säästätte selvää rahaa ja etuja tarjoavassa yrityksessä nähdään Jäsenedut.fi -kanava sellaisena kumppanina, johon etuja kannattaa jatkossakin tuottaa. Lopputulos on, että kaikki hyötyvät. Aurinkoista ja ihanaa kesää Teille kaikille.

Vinkki: käy ensin kirjautumassa jäsenedut.fi sivulle ja selaa vasta sen jälkeen kirjettä.

Jäsenedut.fi on ammattiliittojen yhteiskäytössä oleva suljettu palvelu, johon pitää rekisteröityä nähdäkseen tarjoukset.

Ystävällisin terveisin

Marja-Liisa Häkli

Yhteyspäällikkö
InMind Media Oy/Jäsenedut.fi
Puhelin +358 40 410 3636
marjaliisa.hakli@jasenedut.fi

Lue jäsenedut.fi kesäkuun uutiskirje kokonaan tästä linkistä

Takaisin