VALIKKO

Jäsenedut.fi tammikuun uutiskirje

Hyvää Uutta Vuotta!
Tammikuu on yleinen alennusmyyntien kuukausi. Kun on tarkkana, tekee varmasti hyviä löytöjä yleisistä alennusmyynneistä. Me puolestamme etsimme Sinulle alennuksia sellaisista tuotteista ja palveluista, jotka eivät yleensä ole alennusmyynneissä, tai jos ovat, niin saat jäsenetua myös alennetustakin tuotteesta. Kannattaa aina tarkistaa alennusten todenperäisyys, esimerkiksi yleiset optikkoliikkeiden tarjoukset voivat olla melko mutkikkaitakin ja lasien laaduissa saattaa olla eroja. Kumppanimme Silmäasema on luvannut tarjota aitoja jäsenetuja. Palvelun alusta asti mukana ollut K1 Katsastus on laajentanut edun nettihintoihin ja jo muutoin alennettuja hintoja koskevaksi. Hieno homma! Kannattaa myös kilpailuttaa nykyiset sähkösopimukset Vattenfallin Jäsenedut-sopimuksella.
Lehtieduista vastaa Lehtikuningas jonka lehtivalikoima on todella laaja sisältäen kotimaisia ja ulkomaisia lehtiä.

Neste on suomalainen yhtiö, jolla on tutkitusti parasta polttonestettä. Hypo-Jäsenedut-MarterCard luottokortti on oiva kakkoskortti maltillisella korolla, sopii hyvin normaalin palkkapankin seuraksi.

Kaiken kaikkiaan: käyttämällä ammattiliittosi ja Jäsenedut.fi-etuja, vaikkapa vain pakollisissa menoissa, voit säästää vuotuisen jäsenmaksusi verran arvokkaita euroja. Se kannattaa!

Tykkää meistä myös Facebook-sivuillamme, Kiitos!

Vinkki: käy ensin kirjautumassa jäsenedut.fi sivulle ja selaa vasta sen jälkeen kirjettä.
Koko kirjeen pääset lukemaan tästä linkistä.
Takaisin