VALIKKO

Kuuhanmäki kutsuu

Agrologien Liiton kesänviettopaikkaa kunnostetaan kesäkuntoon lauantaina 6.6. klo 9.30 alkaen. Kuuhanmäki on Heinolassa sijaitseva kesänviettopaikka rantasaunoineen ja aittoineen ja mikä parasta: se on jäsenten käytettävissä korvauksetta.

  • Kuuhanmäki on vaatimaton, mutta idyllinen ja rauhallinen paikka rentoutumiseen luonnon keskellä. Kuuhanmäessä voi soudella, saunoa ja viettää aikaa perheen tai ystävien kesken, liiton toiminnanjohtaja Anne Laitinen kertoo.

Tervetuloa talkoisiin! Mukaan voi ilmoittautua joko sähköpostitse tai puh. 050 5143711 / Anne Laitinen.

Varausjärjestelmää kokeillaan 1.7.2020 alkaen

Kuuhanmäen kesäpaikassa kokeillaan 1.7.2020 alkaen mökin varausjärjestelmää. Tiedot varatuista ajankohdista löytyvät tältä sivulta. Kalenteri päivittyy reaaliajassa. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, mutta mökin ollessa vapaa voi varauksen tehdä jo samalle päivälle. Varaaja saa ohjeet ja koodin avainkaappiin. Mökin käyttö on edelleen maksutonta.

  • Tavoitteena on saada Kuuhanmäen käyttöä lisättyä ja kokeillaan saataisiinko uusia kävijöitä tällä tavalla, Anne Laitinen taustoittaa.
  • Kannattaa kuitenkin huomioida, että jos varauksia ei ole tehty, varauksen saa parhaillaan voimaan samantien eli lyhyelläkin varoitusajalla kannattaa ottaa yhteyttä, jos mielii mökille.

Saadun palautteen perusteella arvioidaan jatketaanko varausjärjestelmän käyttöä.

Varaukset:  Anne Laitinen puh. 050 514 3711 (myös tekstiviestillä)

Takaisin