VALIKKO

Lehdistötiedote: Metsäalan opiskelijat ovat valinneet Vuoden Metsäopettajan

PIRJO PUUSTJÄRVI ON VUODEN METSÄOPETTAJA 2022

Tänä vuonna valtakunnallisen Vuoden Metsäopettaja -tittelin vastaanottaa Tampereen ammattikorkeakoulun opettaja Pirjo Puustjärvi. MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry julkisti Puustjärven voittajaksi 27.10.2022 METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n KaamosSiesta-tapahtuman yhteydessä.

Vuoden Metsäopettaja on MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry:n vuosittain myöntämä kunniamaininta, joka on jaettu vuosittain vuodesta 2016 lähtien. Opiskelijat voivat itse ehdottaa palkinnon saajaksi opettajaa metsätalousinsinöörin koulutusta järjestävistä ammattikorkeakouluista Suomen laajuudella, eli kyseessä on valtakunnallisesti merkittävä titteli.

Vuoden Metsäopettaja -kilpailun tarkoitus on kerätä positiivista palautetta hyvin suoriutuvista opettajista, jonka jälkeen MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry:n hallitus valitsee joukosta parhaan ehdokkaan. Kisa oli tänäkin vuonna tiukka ja tarjolla oli paljon hyviä ehdokkaita.

Lisätietoja: www.meol.fi/meolin-hallitus

MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry on valtakunnallinen opiskelijajärjestö ja METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n jäsen. MEOLin jäsen on ammattikorkeakoulujen metsätalouden koulutusyksiköissä opiskeleva opiskelija, joka on liittynyt Metoon. MEOL edustaa metsäopiskelijoita kuudesta eri oppilaitoksesta.

Takaisin