VALIKKO

Lehdistötiedote: OTSO:n työsuhteet päättyivät 25. lokakuuta

LEHDISTÖTIEDOTE 26.10.2021 klo 14.34

 

METO – Metsäalan Asiantuntijat:

OTSON TYÖSUHTEET PÄÄTTYIVÄT 25. LOKAKUUTA

OTSO Metsäpalvelut Oy:n konkurssihakemus hyväksyttiin 11. lokakuuta.
METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n (Meto) tärkein tehtävä on OTSO:n metsäalan asiantuntijoiden työn turvaaminen.

– OTSO:n työntekijöiden työsuhteet päättyivät 25. lokakuuta. Tilanne on epäselvä jatkon suhteen, kertoo Meton puheenjohtaja Stefan Borgman.

– OTSO:n laaja-alaisella osaamisella vesiensuojelussa, tiesuunnittelussa ja tienrakentamisessa on merkittävä tarve Suomessa jatkossakin. Tarvitaan jatkuvuutta, Borgman muistuttaa.

Konkurssipesä jatkaa työskentelyä yrityksen jatkuvuuden varmistamiseksi ja liikkeenluovutuksen edistämiseksi.

– Järjestimme henkilöstölle infotilaisuuden välittömästi irtisanomisilmoitusten saamisen jälkeen ja ensi viikolla on seuraava tilaisuus, kertoo OTSO:n irtisanottu pääluottamusmies Petri Törrönen.

– Kaikkien OTSO:laisten metsäalan asiantuntijoiden työsuhteet päättyivät ja nyt on joukko kokeneita asiantuntijoita vapaana työmarkkinoilla, muistuttaa Törrönen.

 

Lisätietoja:

puheenjohtaja Stefan Borgman METO – Metsäalan Asiantuntijat ry
p.040 1588 815, stefan.borgman@metsaasiantuntijat.fi

entinen pääluottamusmies Petri Törrönen OTSO Metsäpalvelut Oy
p. 040 9379 615

 

METO – Metsäalan Asiantuntijat ry (Meto) on 126-vuotias metsä- ja luonnonvara-alan asiantuntijoiden edunvalvontajärjestö. Jäseniä on noin 6 000 ja he työskentelevät luonnonvara-alalla suunnittelijoina, esimiehinä, työnjohtajina, puun osto- ja korjuutehtävissä, metsänhoidon tehtävissä, toiminnanjohtajina, toimistonhoitajina, neuvojina, luonnonhoidon tehtävissä, opettajina ja asiantuntijoina, muissa johtotehtävissä sekä itsenäisinä yrittäjinä. Myös metsäalan opiskelijat ovat Meton jäseniä.

Takaisin