VALIKKO

LUVAn hallitus ja alueiden edustajat koolla Jyväskylässä

Europarlamentaarikko Henna Virkkunen (EPP) kertoi, että 18 miljoonaa ihmistä on töissä biotalouden alalla Euroopassa. Biotalouden rooli on Virkkusen mukaan merkittävä Euroopassa.

 

METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n ja Agrologien Liitto ry:n aluejärjestöt kokoontuvat Jyväskylässä tänään ja huomenna.

Ohjelmassa on mm. europarlamentaarikko Henna Virkkusen (EPP) katsaus ajankohtaiseen EU-politiikkaan ja biotalouteen. Päivän aikana kuullaan myös tulevaisuuden maankäytön ohjausmekanismeista sekä maakuntauudistuksen etenemisestä.

Meton ja Agrologien aluejärjestöjen edustajia on runsaasti kokouksessa paikalla. Tervetulopuhetta pitämässä LUVAn ja Meton hallituksen puheenjohtaja Håkan Nystrand.

 

LUVA – Luonnonvarat ry:n hallitus kokoontui tänään aamulla Jyväskylässä. Läsnä olivat Agrologien Liitto ry:n, METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n ja METO Metsäalan Yrittäjät ry:n edustajat. Kokouksessa hyväksyttiin mm. budjetti ja toimintasuunnitelma vuodelle 2019, käsiteltiin luonnonvara-alan koulutuspoliikkaa sekä käytiin järjestön tulevaisuudesta strategiakeskustelua.

 

Takaisin