VALIKKO

Metänmulukasukilipaelu jälleen tulossa!

Jo perinteeksi muodostunut ja valtakunnallisesti palkittu tapahtuma Metänmulukasukilipaelu on jälleen tulossa!

METO Pohjois-Savo järjestää kisan perjantaina 8. lokakuuta. Lähtö tapahtuu Leppävirralta Oravikoskelta ja päättyy Kuopioon Puijolle, jossa Meton alueyhdistyksen aktiivien mukaan on ”jotain erityisen hyvää luvassa jäsenille”!

 

Tänä vuonna alueyhdistys haluaa juhlistaa korona-ajan hiljaista hiipumista ja kilpailun puitteet ovat tavanomaista paremmat. Kisan lopussa on tarjolla juhlallinen keittopäivällinen (Puijon Majan spesiaali lohikeitto) jälkiruokineen. Yhdistys tarjoaa ruuan kilpailuun osallistuville joukkueille, minkä lisäksi yleisölle on mahdollisuus osallistua ruokailuun maksamalla 15 eur. Siksi ennakkoilmoittautuminen koskee myös yleisöä.

Kaikkien paikalle tulleiden METO Pohjois-Savon jäsenten (niin kilpailijat kuin katsojat) kesken arvotaan Järvisydämen (Rantasalmi) lahjakortti 2 hengelle.

METO Pohjois-Savo esittää vetoomuksen jäsenille: ”Tulkaa paikalle niin kilpailijat kuin yleisökin. Mikäli haluaa osallistua ruokailuihin ja jäsenarvontaan vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Viiniristeilylle 20.8. osallistui kaikkiaan 28 henkeä. Nyt edellinen osallistujamäärä pitäisi rikkoa. Pallo on teillä arvoisat jäsenet.”

 

Mikä on metänmulukasukilipaelu?

Kisa on leikkimielinen autosta käsin suoritettava ”metsätaitokilpailu”. Tehtävät ovat osin metsällisiä. Kaikkia mahdollisia apuvälineitä, Tapion Taskukirja, puhelin, ”kilauta kaverille” yms. voi käyttää, kunhan pysyy autossa. Joukkueen koko on 2-4 henkeä.

 

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtumasta on lähetetty sähköinen jäsenkirje METO Pohjois-Savon jäsenille. Mikäli sähköposti on päässyt hukkaan, lisätietoja tapahtumasta saa Juhani Korhoselta p. 050 4916868 ja/tai Maarit Vuorisalmelta p. 040 0221434

 

Tervetuloa!

METO Pohjois-Savon johtokunta

 

Kuva alla: Metänmulukasukilipaelu palkittiin valtakunnallisella Vuoden Välkky-palkinnolla vuonna 2009

Takaisin