VALIKKO

METO Golf 2024: kilpailun tulokset ja kuvia

 

 

 

 

 

 

 

 

Meto Golf pelattiin Tahkolla Nilsiässä 13. ja 14. päivä kesäkuuta. Säiden puolesta oikullisen yksilökilpailun voitti Riitta Airaksinen, toiseksi sijoittui Vesa Paananen ja kolmanneksi Juha Kortelainen. Lyöntipelin vahvin oli tänäkin vuonna Janne Myyrä. Joukkuekilpailun voittivat Juha Kortelainen ja Janne Myyrä, toisena Jari Lassila ja Riitta Airaksinen ja kolmantena Heikki Karvinen ja Tiia Otava. Lähimmäksi lippua löi tänä vuonna Riitta Airaksinen ja pisimmästä avauslyönnistä vastasi Heikki Karvinen.

Tasaväkinen kilpailu

Yksilökilpailu järjestettiin vanhalla kentällä (old course) ja joukkuekilpailu uudella kentällä. Torstain yksilökilpailu muuttui heti alkuun haastavaksi rankan ukkoskuuron takia, joka kasteli huolella niin radan, kuin kilpailijatkin. Taivaalta tuli veden lisäksi rakeita ja kisa keskeytyi hetkeksi ukkosen takia. Sateiden jälkeen nautittiin varsin hyvästä säästä ja loppukierros sujuikin oikein mukavissa merkeissä auringon paisteessa. Kilpailu oli tasainen molempina päivinä: esimerkiksi joukkuekilpailussa kaksi ensimmäistä joukkuetta päätyivät tasatulokseen, jossa kovempi tasoitus ratkaisi kisan Team Myyrän eduksi.

Löydät alta kuvia tapahtumasta. Tulokset ovat nähtävillä Gamebookista alla olevista linkeistä. Ensi vuonna tapahtuma järjestetään 12.-13.6., joten laita päivä jo nyt kalenteriin ja tule viettämään aikaa samanhenkisessä seurassa rennolla asenteella!

Yksilökilpailun tulokset: https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/61980

Joukkuekilpailun tulokset: https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/61981

Tapahtumaa rahoitti Metsämiesten Säätiö.

Kiitos kaikille osallistujille ja Metsämiesten Säätiölle!

 

 

 

Kuvia tapahtumasta:

 

 

 

 

 

 

Takaisin