VALIKKO

Meto Golf kisattiin sateisessa säässä Tahkolla

 

 

 

 

 

 

Perinteinen Meton golfturnaus järjestettiin 16.-17.6.2022 Nilsiässä, Tahkovuoren Lake & Forest Coursella. Sateisesta ja tuulisesta säästä huolimatta osallistujia oli runsaasti paikalla ja yhteishenki hyvä. Torstaina oli henkilökohtainen kilpailu ja perjantaina kahden hengen joukkuescramble. Löydät kuvia tapahtumasta tämän jutun lopusta.

Yksilökilpailun voitti Eero Parkkila, toiseksi sijoittui Juha Kortelainen ja kolmanneksi Ari Tirkkonen. Löydät kaikki yksilökilpailun tulokset Tahko Golfin sivujen tulostaulukosta. Pisimmän lyönnin vei viime vuoden tapaan Janne Myyrä ja lähimmäksi lippua ensimmäisellä lyönnillä-kisan Mikko Savolainen.

Kakkospäivän joukkuekilpailussa voittajaksi selvisi Team Myyrä, eli Janne Myyrä ja Juha Kortelainen. Kakkosena Riitta Airaksinen ja Jari Lassila sekä kolmantena Tero Kokkonen ja Veikko Ruohomäki. Löydät kaikki joukkuekilpailun tulokset täältä.

Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään 8.-9.6.2023. Tervetuloa mukaan!

Kiitos kaikille osallistujille sekä tapahtumaa tukeneille Metsäsäätiölle ja METO – Metsäalan Yrittäjät ry:lle!

 

 

 

 

Kuvia tapahtumasta:

 

golfareita meto golf tulokset

Ensimmäisen päivän voittajia: Pisin lyönti Janne Myyrä (vas.), lähimmäs lippua Mikko Savolainen ja yksilökilpailun voittaja Eero Parkkila.

 

golf joukkuekisa tahko mitali voittaja

Joukkuekisan mitalisijat. Team Lassila (vas.), Team Myyrä ja Team Kokkonen

 

Galleria:

Kuvat: Jani Akkanen ja Markku Varis

 

 

 

Takaisin