VALIKKO

Meto lanseeraa uuden palvelun!

Työsuhdeasioiden lisäksi alamme hoitaa Metossa ”parisuhdeasioita”. Tämän uuden sopimusalan ottaa hoitaakseen pitkäaikaisen alan kokemuksen omaava Meton neuvottelupäällikkö Erkki Eteläaho.

– Kysyntä kentältä on ollut kovaa. Kyse ei ole siis vain parisuhteen hoidosta, vaan erityisesti painotamme parisuhteen muodostamiseen eli kumppanin etsintään. Moni hakee samanhenkistä, metsä- ja luontoasioita ymmärtävää kumppania, sanoo Eteläaho vakaasti syvällä kokemuksen rintaäänellä.

Parisuhteen hakuun on ollut maatalousmessuilla IEVA, sovelluksina on Tinder ja monta muuta.

– Metossa lähdetään liikkeelle työelämästä tutun ja varman Teams:in kautta. Ei tarvitse opetella uuden sovelluksen käyttöä, vaan voi keskittyä itse olennaiseen, Eteläaho toteaa.

Logo uudelle parisuhdesopimusalalle löytyi omasta takaa.

– Meton logossa ovat kahdestaan käyskentelevät neulaset. Mikäs sen parempi kuvaamaan tätä uutta sopimusalaa.

Ensimmäinen sopimusalan tapaaminen on tänään Teams:issa. Mukana Meton toimistolta ovat sopimusalavastaava Erkki Eteläaho ja Luonnon Varassa-lehden päätoimittaja Tiina Eklund.

– Meillä on ollut pitkään suunnitteilla lehteen ”Metsästä kuultua”-palsta. Sen myötä lehti siirtyy askeleen enemmän keltaisen lehdistön suuntaan, kertoo Tiina Eklund.

– Metsäala kun on varsin pieni, niin väkeä kiinnostaa, kuka seurustelee kenenkin kanssa. Olen siksi Teamsissa mukana vähän niin kuin ”kärpäsenä katossa” – eli etsimässä materiaalia lehden uudelle palstalle, hän sanoo.

Linkki Teams-tapaamiseen on lähetetty viimeisimmässä jäsenkirjeessä 3/2023 Meton jäsenille. Ensimmäinen parisuhdesopimusalan tapaaminen on tänään aprillipäivänä klo 13–14.00.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Kuva: Meton uuden ”parisuhdesopimusalan” asiamiehenä toimii Erkki Eteläaho. Sopimusalan logo löytyi Meton logosta: kahdestaan käyskentelevät neulaset.

Takaisin