VALIKKO

Meto tehostaa edunvalvontaansa

LEHDISTÖTIEDOTE 26.1.2023

 

METO TEHOSTAA EDUNVALVONTAANSA

METO – Metsäalan Asiantuntijat ry (Meto) uudistaa organisaatiotaan ja tehostaa edunvalvontaansa.

Meton uudeksi neuvottelupäälliköksi on valittu 25.1.2023 metsätalousinsinööri (AMK) Ari Teittinen. Hän aloittaa tehtävässään 1.4.2023. Lisäksi Meton edunvalvontaa ja neuvottelutoimintaa tukee jatkossa aiempaa tiiviimmin työsuhdejuristi.

– Teimme yksimielisen päätöksen Meton hallituksen kokouksessa. Tällä uudistuksella vastaamme edunvalvonnan ja neuvottelutoiminnan muuttuviin haasteisiin, sekä varmistamme parhaan palvelun jäsenillemme. Metossa jäsen on aina keskiössä, sanoo Meton puheenjohtaja Stefan Borgman.

 

Lisätietoja:

puheenjohtaja Stefan Borgman, METO – Metsäalan Asiantuntijat ry, p. 040 1588 815

 

METO – Metsäalan Asiantuntijat ry (Meto) on 128-vuotias metsä- ja luonnonvara-alan asiantuntijoiden edunvalvontajärjestö. Jäseniä on noin 6 000 ja he työskentelevät luonnonvara-alalla metsäasiantuntijoina, suunnittelijoina, esimiehinä, työnjohtajina, puun osto- ja korjuutehtävissä, metsänhoidon tehtävissä, toiminnanjohtajina, toimistonhoitajina, neuvojina, luonnonhoidon tehtävissä, opettajina ja asiantuntijoina, muissa johtotehtävissä sekä yrittäjinä. Myös metsäalan opiskelijat ovat Meton jäseniä.

Takaisin