VALIKKO

Meton hallitus koolla tänään

METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n (Meto) hallitus kokoontuu paraikaa etäkokouksessa. Läsnä on metsäasiantuntijoita ympäri Suomen eri metsäalan työnantajilta sekä metsäalan yrittäjien ja opiskelijoiden edustus.

Käsiteltävinä aiheina ovat mm. ajankohtaiset asiat Meton eri sopimusaloilta. Näitä työehtojen sopimisaloja Metossa ovat metsäteollisuus, metsänhoitoyhdistykset ja taimituotanto, Metsähallitus, Suomen metsäkeskus, Vapo, Suomen riistakeskus, 4H, Luke ja Metsäbiotalouden sopimusala, joka pitää sisällään OTSO Metsäpalvelut Oy:n ja Tapio Oy:n. Tutustu Meton sopimusaloihin tästä.

Monella sopimusalalla on meneillään toimia, jotka vaativat aktiivista työtä Meton toimistolta. Lisäksi eri sopimusaloilla on erimielisyystapauksia, joissa Meton asiamiehet auttavat ja neuvottelevat jäsenen apuna asioiden sopimiseksi.

Lisäksi käydään lävitse Meton tulevia vaaleja. Esimerkiksi luottamusmiesten vaalit alkavat osalla sopimusaloista jo tänä vuonna. Osalla sopimusaloista vaalit ovat ensi keväänä, kuten metsäteollisuudessa.

Meton asiamiehet ovat Meton toimistolla, hallituksen jäsenet sekä johdon assistentti Mirka Posio ja viestinnästä vastaava Tiina Eklund etänä mukana hallituksen kokouksessa.
Takaisin