VALIKKO

Meton puheenjohtajaehdokkaiden paneeli käynnissä Tampereella

Meton puheenjohtaja Håkan Nystrand avasi sopimusalojen kokouksen Tampereella. Hän piti katsauksen mm. ajankohtaisesta metsäpolitiikasta ja työlainsäädännöstä, mutta myös ajatuksia 20 vuoden ajalta Meton puheenjohtajan roolissa.

 

Meton puheenjohtaja Håkan Nystrand avasi METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n sopimusalojen kokouksen Tampereella. Hän piti katsauksen ajankohtaisesta metsäpolitiikasta ja työlainsäännöstä.

Nystrand kertoi myös ajatuksia 20 vuoden ajalta Meton puheenjohtajana.

– Meton jäsen on läsnä joka päivä Meton toimistolla. Toimiston väki on sitoutunutta ja huippuosaajia, sanoi Nystrand.

Hän kertoi näkemyksiään mm. Meton moniulotteisesta jäsenkunnasta, liiton taloudesta ja edunvalvonnasta.

– Meton jäsenet hyötyvät, kun metsäsektorilla menee hyvin. Pyörimme lopulta kaikki saman pöllin ympärillä, hän totesi.

Nystrandin mukaan Metolla on keskeinen rooli metsäpolitiikassa, koulutuspolitiikassa, biotaloudessa ja yhteiskuntavaikuttamisessa. Vaikuttaminen perustuu asiantuntijuuteen ja ei-poliittisuuteen.

Lopuksi Nystrand halusi kiittää puheenjohtaja-ajastaan.

– Kiitokset kaikille luottamuksesta. Tämä on ollut aikamoinen matka edunvalvonnan ja metsäsektorin keskiössä, totesi Nystrand puheenvuoronsa lopuksi.

 

STTK:n viestintäjohtaja Marja-Liisa Rajakangas toimi puheenjohtajapaneelin juontajana. Puheenjohtajaehdokkaiden paneelista lisää tietoa tulevassa jäsenkirjeessä.

 STTK:n viestintäjohtaja Marja-Liisa Rajakangas toimi puheenjohtajapaneelin juontajana. Hän tenttasi puheenjohtajaehdokkaita ja saattoi välillä hieman hiillostaakin.

 

Puheenjohtajaehdokkaat ennen paneelin alkua. Vasemmalta Vesa Koskikallio, Stefan Borgman, Jarmo Reiman, Tuomo Turunen ja Jarkko Pehkonen. Satapäisessä yleisössä kävi iloinen ja odottava keskustelu.

 

Takaisin