VALIKKO

Meton uusi edustajisto kokoontuu tänään

METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n (Meto) syksyllä valittu uusi edustajisto kokoontuu tänään ensimmäistä kertaa. Kokouspaikkakuntana on Kuopio.

Puheenjohtaja Juha Mäcklin avasi kokouksen. Hän piti katsauksen ajankohtaisiin asioihin sekä kertoi näkemyksiään tulevasta.

Edustajisto on Meton ylin päättävä elin. Jäseniä on 18 ja he edustavat Meton eri sopimusaloja. Lisäksi edustajiston kokouksessa ovat läsnä Meton hallitus, opiskelijoiden edustus sekä Meton toimiston johtoryhmä.

Kokouksessa käsiteltiin mm. ajankohtaiskatsaus Meton toimintaan, talouskatsaus, budjetti tulevalle kaudelle, Meton toiminnan linjat ja toiminnan toteuma. Uuden edustajiston jäsenet olivat aktiivisia ja he mm. esittivät esitettyihin asioihin tarkentavia kysymyksiä.

Kokoontuminen Kuopiossa on kaksipäiväinen. Meton hallitus kokoontui eilen, jonka jälkeen pidettiin Meton edustajiston seminaari, missä oli mm. ajankohtaiskatsaus metsäpolitiikkaan ja Meton toimintaan, sekä koulutusta uudelle edustajistolle.

 

Meton hallituksen kokopäiväinen puheenjohtaja Stefan Borgman (vas.) ja Meton uuden edustajiston ensimmäisen kokouksen avannut puheenjohtaja Juha Mäcklin. Mäcklin kertoi avauspuheenvuorossaan mm. näkemyksiä tulevasta.

 

Meton edustajiston kokous pidettiin hybridikokouksena, jossa osa 18 kokousedustajasta oli läsnä ja osa etänä. Edustajiston kokouksessa läsnä ovat myös Meton hallituksen edustajat, metsäopiskelijoiden ja Meton toimiston edustus.

Takaisin