VALIKKO

Meton uusi puheenjohtaja puhututtaa

Meton uusi puheenjohtaja Stefan Borgman on näkynyt viime aikoina hyvin lehdistössä. Moni haluaa tietää kuka tämä uusi ”metsätyyppi” oikein on. Viime viikolla ilmestyneessä Metsälehti Makasiinissa Bormanilta kysyttiin mm. mistä hän aikoo ensimmäiseksi lobata?

Metsälehti, toimittaja Anne Helenius

Aiemmin Borgmania haastateltiin Maaseudun Tulevaisuudessa puheenjohtajaksi valinnan jälkeen. Borgman korosti tuolloin, että ”Puut eivät lähde metsästä nappia painamalla”, vaan tekijöitä tarvitaan metsässä jatkossakin. 

”Metsästä keskustellaan paljon. Toisaalta hyvä, mutta välillä sävy on turhan negatiivinen. Pitää muistaa, että jos me ei hakata, sen tekee joku muu. Se ei ole välttämättä hyvä, sillä täällä asiat tehdään hyvin.”, totesi Borgman tuolloin.

Maaseudun Tulevaisuus, toimittaja Jarmo Palokallio. Lue koko artikkeli tästä.

Myös Landbygdens Folk -lehti kertoi uuden puheenjohtajan valinnasta. Siellä Borgman mm. sanoo, että ”On tärkeää, että metsäalalla työskentelevät saavat palkkaa, joka vastaa heidän vaativaa työtään” – ”Det är viktigt att branschens anställda får en lön som motsvarar de krav som ställs på deras arbete säger han.”

Lue koko artikkeli tästä.

Takaisin