VALIKKO

Metsä ja Meto kuuluvat tällä viikolla radiossa

Metsäalan kaksitoista toimijaa yhteistyössä Metsämiesten Säätiön kanssa toteuttavat radiokampanjan, jonka ydinviestinä on, että metsäala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja on houkutteleva ala opiskella.

Uusiutuva luonnonvara ja osaavat ihmiset ovat metsäalan menestystekijät. Metsäalalla on monipuolisia tehtäviä metsän- ja luonnonhoidossa, metsänomistajien palvelussa, puunkorjuussa, puunhankinnassa, tutkimuksessa sekä paikkatiedon parissa. Osaaville tekijöille on työmahdollisuuksia kautta Suomen. Metsäteollisuus jalostaa puusta kuluttajatuotteita ihmisten arkipäivään ja tuottaa merkittävän osan vientituloista sekä ylläpitää maamme hyvinvointia.

Radiomainonnassa ovat mukana Finsilva, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Koneyrittäjät, Loimu – Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto, Metsä Group, Metsäkoulutus ry, Metsämuseo Lusto, Metsänhoitoyhdistykset, Paperiliitto, Tornator, METO – Metsäalan Asiantuntijat ja Metsämiesten Säätiö.

Metsäasia on esillä 48 kaupallisella radiokanavalla kautta maan viikoilla 8 ja 11. Kampanjan myönteiset viestit tuovat alan merkitystä ja mahdollisuuksia näkyväksi.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

METO – Metsäalan Asiantuntijat ry, päätoimittaja Tiina Eklund, p. 040 761 0175
Metsämiesten Säätiö, kehityspäällikkö Veikko Iittainen, p. 040 631 4771

 

Kuuntele Meton ja Metsämiesten Säätiön mainos tästä:

Takaisin