VALIKKO

Metsäasiantuntijat järjestävät Suomi 100-vuotta -tapahtumia

Metsäasiantuntijat haluavat kunnioittaa 100-vuotiaan Suomen taivalta ja samalla muistuttaa siitä, miten metsät ovat tuoneet suomalaisille hyvinvointia ja toimeentuloa historiamme ajan.

Kuopiossa METO Pohjois-Savo ja Kuopion kaupunki järjestävät ”Suomi 100 – vuotta” -istutustalkoot Kuopion Julkulanmäellä perjantaina 12. toukokuuta. Tilaisuudessa istutetaan metsä ja paljastetaan muistolaatta. Myös muuta ohjelmaa luvassa. Lisätietoja tapahtumasta alueyhdistyksen sivuilta: http://alueluva.fi/meto-pohjois-savo/ tai METO Pohjois-Savo pj Jukka Hintikka, puh. 0400 208472.

Lappeenrannassa METO Kaakkois-Suomi ja Lappeenrannan kaupunki järjestävät keskiviikkona 17. toukokuuta Vilkjärven urheilukentällä  metsätapahtuman, jossa istutetaan metsää 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Tapahtumaan haastetaan mukaan muitakin metsän hoitoon ja sen antimien hyödyntämiseen liittyviä tahoja. Lisätietoja tapahtumasta: METO Kaakkois-Suomi pj Heikki Paukkunen, puh. 050-3071037 ja Lappeenrannan kaupungin metsätalouspäällikkö Risto Laukas, puh. 0400 257 165.

Suomen metsäsäätiö toimii tilaisuuksien tukijana

 

 

 

Takaisin