VALIKKO

Metsäasiantuntijoiden hallitus koolla tänään

METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n (Meto) hallitus kokoontui tänään etäkokoukseen. Meton puheenjohtaja Stefan Borgman avasi kokouksen ajankohtaiskatsauksella, jossa pureuduttiin mm. työmarkkina-asioihin ja metsätalouteen. Borgman toi myös terveiset Suomen Metsäneuvoston kokouksesta tältä aamulta. Metsäneuvoston puheenjohtajana toimii maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä.

Kokouksessa käytiin lävitse mm. Meton eri sopimusalojen tilannetta, muutamia erimielisyysasioita, budjettia sekä Meton tulevia kokouksia ja aikatauluja. Käsiteltiin Pohjoismaisten metsäasiantuntijoiden kyselytutkimuksen tuloksia koronasta ja etätyöstä. Meto teki kyselytutkimuksen yhteistyössä muiden pohjoismaisten metsäasiantuntijajärjestöjen kanssa. Lisäksi käytiin lävitse Meton TES-kierroksen palautekyselyn tuloksia.

Metossa on ensi vuonna vaalivuosi, jolloin valitaan mm. Meton hallitus ja edustajisto. Osalla Meton sopimusaloista luottamusmiesvaalit ovat jo tämän vuoden lopulla ja esimerkiksi metsäteollisuuden yhdysmiesten vaalit pidetään keväällä 2021.

 

Takaisin