VALIKKO

Mustialan kymppikurssitapaaminen 7.10.23

Mustialan v. 2023 kymppikurssitapaaminen pidetään Mustialassa la 7.10. Kutsuntavuorossa ovat v. -53, -63, -73, -83 ja -93 valmistuneet opistoagrologit sekä v.-93, 2003 ja 2013 opintonsa aloittaneet AMK-agrologit ja lisäksi viime vuonna epähuomiossa väliin jäänyt v. -92 aloittaneet.  Kutsut on toimitettu kaikille tiedossamme oleville asianosaisille elokuussa joko uutiskirjeenä tai postitse (mikäli sähköpostiosoite ei tiedossamme).

Kymppikurssipäivän 7.10.2023 ohjelma

klo 10.00 Museokierros halukkaille (kesto vajaa 1 h, maksuton, enintään 25 osallistujaa) Jouko Lindroos, Mustialan Perinneyhdityksen pj.

klo 11 Kokoontuminen ja ruokailu Huttulassa

Menu (kananmunat, katkarapumousse, lasimestarin silli, kasvispastasalaatti, vihersalaatti granaattiomenansiemenellä, kotijuusto, uunijuurekset, kermaperunat, uunilohi, porsaanfile kermakastikkeessa, leivät, levitteet ja juomat sekä kahvi ja pieni makea)

klo 12.30 Yhteistilaisuus vanhan opiston juhlasalissa

-Tervetuloa kurssikokoukseen
-Mustialan terveiset, koulutuspäällikkö Emma Nylund       
-Agrologien Liiton tervehdys, toiminnanjohtaja Anne Laitinen
-Kurssikuvaus

klo 14.00 Iltapäiväkahvit Huttulassa

klo 14.30  Kurssikokoukset vanhan opiston luokissa

klo 16.30 Museokierros halukkaille (kesto yli 1 h, maksuton, enintään 25 osallistujaa) Jouko Lindroos, Mustialan Perinneyhdityksen pj.

Hinnat

Kymppikurssipaketin hinta on Agrologien Liiton jäsenille 40 € (sis. ruokailun, juhlakahvin ja järjestelykulut). Ei-jäsenten hinta on 44 €.
Osallistumismaksut laskutetaan ilmoittautumisen päätyttyä.

Museokierros

Mustialan Perinneyhditys ry tarjoaa maksuttoman tutustumisen museoon. Oppaana toimii yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Lindroos. Kierrokset järjestetään, jos osallistujia on vähintään kymmenen henkilöä. Enimmäisosallistujamäärä 25. Kierrokselta voi ostaa Mustiala rekvisiittaa, esimerkiksi Tuorlahden historiikki Mustialan ensimmäiseltä sadalta vuodelta.

Majoittuminen

Mustialassa tai lähiseudulla majoittuvia pyydämme hoitamaan majoittumisvarauksensa itse!

Mustialan Kievari ja Forssassa muun muassa Hotelli Fabrik, Hotelli Koskenniska ja Hotelli Maakunta tarjoavat majoitusta. Visit Hämeen kotisivuilta löytyy lisätietoja Tammelan mökkitarjonnasta.

Ilmoittautuminen ja maksut

Ruoka- ym. järjestelyjen vuoksi pyydämme Sinua ystävällisesti ilmoittamaan tulostasi  18.9.2023 mennessä  sähköisellä lomakkeella. Tilaisuuteen mahtuu rajallinen osallistujamäärä.

Mikäli sähköinen ilmoittautuminen ei syystä tai toisesta onnistu, voit ilmoittautua sähköpostitse.  Muistathan mainita mahdollisesta erityisruokavaliosta ilmoittautumisen yhteydessä!

Ilmoittautuminen on sitova. Laskutamme puolet varauksen arvosta, jos peruutus tehdään 19.9.2023 jälkeen tai se jätetään käyttämättä.

Agrologien Liiton puolesta toivotamme Sinut seuralaisinesi lämpimästi tervetulleeksi Mustialaan tapaamaan kurssisisaria ja – veljiä!

Takaisin