VALIKKO

Muutoksia Meton toimistolla 1.7.2017

Meton hallitus päätti kesäkuun kokouksessaan muutoksista Meton toimistohenkilöstön toimenkuviin.

Päätoimittaja Tiina Eklund

Tiina Eklund on siirtynyt 1.7.2017 päätoimittajaksi vastaamaan järjestön viestinnästä ja järjestökuvasta. Tiinan vastuulla on uuden toimenkuvan myötä esimerkiksi Luonnon Varassa lehti ja verkkolehti, Luva-taskukalenteri, kotisivut, sosiaalinen media ja uutiskirjeet. Viestintävastuu siirtyy Tiinalle Pirjo Korhonen-Salapurolta, joka jää elokuun alussa lomalle ja myöhemmin eläkkeelle. Tiina vastaa edelleen myös koulutuspolitiikka-asioista.

Yhteyskoordinaattori Jani Akkanen

Metsätalousinsinööri Jani Akkanen on aloittanut Meton palveluksessa 1.7.2017. Hän vastaa opiskelijatoiminnasta ja yhteyksistä opiskelijajäseniin, ammattikorkeakouluihin ja muihin opiskelija- ja koulutustahoihin. Janin vastuualueeseen kuuluu myös esimerkiksi sosiaalisen median kehittäminen ja käytännön toteuttaminen. Entisenä MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry:n puheenjohtajana ja järjestöaktiivina opiskelijatoiminnan ja metsäalan koulutusympyrät ovat Jani Akkaselle tuttuja.

Neuvottelupäällikkö Erkki Eteläaho

Erkki Eteläaho vastaa heinäkuun alusta alueyhdistysten toiminnasta ja sen kehittämisestä. Erkki on aikaisemmin toiminut METO Hämeen alueyhdistyksen puheenjohtajana, joten alueyhdistysten toimintaympäristö on hänellä hyvin tiedossa.

Neuvottelupäällikkö Markku Varis

Markku Varis vastaa heinäkuusta lähtien jäsenistön ja järjestön työsuojelu- ja työturvallisuusasioista kaikilla Meton sopimusaloilla.

Asiamiesten sopimusalakohtaiset neuvotteluvastuut säilyvät muuttumattomina.

Meton koko toimiston yhteystiedot ja kaikki vastuualueet löytyvät kokonaisuudessaan kotisivuilta http://www.luva.fi/metsaasiantuntijat/yhteystiedot/

Lisätietoja toimenkuvien muutoksista antaa puheenjohtaja Håkan Nystrand.

Meton toimiston väki on heinäkuussa kesälomalla. Elokuussa toimisto on avoinna klo 8.00 -15.00.

Liukuma on +/- 1 tunti.

Rentouttavaa kesää koko jäsenkunnalle!

METO – METSÄALAN ASIANTUNTIJAT RY

 

 

Takaisin