VALIKKO

PHT:n uutiskirje: Talven jaksojen haku aukeaa 15.10.

Terveyttä talveksi ja puhtia pääsiäiseksi!

Talven kirkkaus tuo puhtia myös arkeen. Se on hyvä muistaa nyt, kun lumi on vielä tuloillaan Suomen pimeyteen. On siis aika suunnitella talven reissuja – vaikka 1.askel-hyvinvointijaksoa jossakin PHT:n upeissa lomakohteissa. Talven ja kevään jaksot ovat avautuneet hakuun, käy tutustumassa! Tarjolla on suosikkikohteita niin aikuisten jaksoille kuin perhejaksoillekin. Aikuisten jaksoille voit hakea, jos olet työnhakija, itsensätyöllistäjä tai pienyrittäjä. Perhejaksoille voi hakea myös palkkasuhteessa olevat, kunhan mukaan tulee ainakin yksi alle 17-vuotias lapsi.

Hyvinvointijaksolla tutustut uusiin lajeihin ja tapoihin ylläpitää niin omaa kuin perheesi hyvinvointia. Jaksoilla tapaat myös muita aikuisia sekä perheitä, jotka ovat samankaltaisessa elämäntilanteessa. Usein osallistujat kertovatkin, että parasta hyvinvointijaksolla on ollut kiva porukka – monet ovat löytäneet elämäänsä myös uusia ystäviä.

Hiihtolomalle voi lähteä esimerkiksi lumiseen Ukkohallaan, reippailemaan Vuokattiin tai kylpylälomalle Ikaalisiin, pääsiäistä vietetään myös monessa mukavassa kohteessa, kuten Kylpylähotelli Rauhalahti, Hyvinvointikartano Kaisankoti tai Levi Hotel Spa. Niin aikuisten kuin perheiden jaksoilla kohteita on ympäri Suomea ja valinnanvaraa myös tekemiselle. Jaksojen ohjelmista löytyy puuhaa niin vanhemmille kuin perheen pienemmille, aikuisten jaksoilla reippaillaan yhdessä ja nautitaan ansaitusta tauosta arjessa. Kaikilla jaksoilla rakennetaan suunnitelmaa tulevalle: miten tuoda hyvinvoinnin elämyksiä myös kotiin.

Muistathan veikkausvoittovaroin tuetut hinnat: Aikuiset: 100€/aikuinen / 5 vrk (4 yötä), Lapset 6-16 v: 60 €/lapsi / 5 vrk (4 yötä). Omavastuuhinta sisältää majoituksen, ruoat ja ohjelman. Työttömille aikuisten omavastuu puoleen hintaan.

Tervetuloa hakemaan!

Lue koko uutiskirje täältä

Lisätietoa löydät PHT:n nettisivuilta

Takaisin