VALIKKO

Teams-koulutus energia-asioista keskiviikkona 19.10. klo 17-18.30

Tänä syksynä on Meton ja Agrologien Liiton jäsenille tarjolla kaksi energia-aiheista Teams-infoa, joista ensimmäinen huomenna keskiviikkona:

Energia-asiat – yleistä maatiloilla ja omakotitaloasujalle huomioitavaksi
ke 19.10.2022 klo 17-18.30

ProAgria Keski-Pohjanmaan energia-asiantuntija Jari Tikkanen luennoi maatilojen  ja omakotitalojen sähkö- ja lämmitysasioista. Vinkkejä sähkön säästämiseen ja ajankohtaisasiaa energiasta.

Osallistumislinkki metolaisille on lähetetty sähköisessä jäsenkirjeessä tiistaina 11. lokakuuta. Voit myös pyytää linkin sähköpostitse. Mikäli haluat Teams-linkin kalenterikutsuna, pyydäthän sen erikseen Anne Laitiselta (tällöin hyväksyt, että muut kutsutut näkevät sähköpostiosoitteesi).

 

Ensi viikon keskiviikkona on tulossa koulutus aurinkoenergiasta:

 

Energia-asiat – Vaihtoehtona aurinkoenergia
ke 26.10.2022 klo 17-18.30

ProAgria Keski-Pohjanmaan energia-asiantuntija Jari Tikkanen luennoi aurinkosähköjärjestelmistä  osana maatilojen ja omakotitalojen energiaomavaraisuutta.

Osallistumislinkki on Meton jäsenille toimitettu sähköisessä jäsenkirjeessä ti 11. lokakuuta. Voit myös pyytää linkin sähköpostitse. Mikäli haluat Teams-linkin kalenterikutsuna, pyydäthän sen erikseen Anne Laitiselta (tällöin hyväksyt, että muut kutsutut näkevät sähköpostiosoitteesi).

Takaisin