VALIKKO

Tulossa: Metsä- ja viherpäivät! Tule mukaan webinaariin!

Tervetuloa Metsä- ja viherpäivien webinaariin 27.5.2021!

Varsinaiset seitsemännet Metsä- ja viherpäivät siirtyvät järjestettäväksi Lahdessa kesäkuussa 2022, mutta peruuntuneen 2021 tapahtuman paikalla järjestetään puolen päivän webinaari. Järjestäjinä ovat METO – Kuntien Metsäasiantuntijat ry ja Viherympäristöliitto ry.

Tilaisuuden teemana on ajankohtainen lainsäädäntö ja sertifikaatit. Webinaarin yhteistyökumppanina toimii Tapio Oy. Webinaarin osallistumismaksu on 50 euroa.

Selviätkö lyhenteiden ja lainsäädännön viidakossa?

Webinaarin luennoissa keskitytään erityisesti ajankohtaiskatsastuksiin metsä- ja viheralan lainsäädännössä ja sertifikaateissa. METSÄ-osiossa aamupäivällä pureudutaan PEFC-sertifioinnin sekä FSC-sertifioinnin ajankohtaisiin ja siihen, ovatko HCV kartoitukset osa kuntametsien tulevaisuutta.

VIHER-luennoilla ympäristöministeriö kertoo luonnonsuojelulainsäädännön uudistuksesta sekä Viherympäristöliiton Maankäyttö- ja rakennuslain työryhmä kertoo viheralan huomioimisesta MRL:n kokonaisuudistuksessa ja VYL Kasvualustatyöryhmä käsittelee kasvualustojen muutospaineita, säätelyä ja turvekysymystä.

Lopuksi saamme kuulla vuoden 2022 Metsä- ja viherpäivien kotikaupungista, kun Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 Lahti kertoo kaupungin kovasta työstä kestävämmän ympäristön hyväksi.

 

Webinaarin tarkka ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

Tervetuloa mukaan!

 

——————————————————

Keitä ovat kuntien metsäasiantuntijat?

METO – Kuntien Metsäasiantuntijat ry:n jäsenet työskentelevät kaupungeissa ja kunnissa mm. virkistys- ja talousmetsien hoidon ja metsien suojelun parissa sekä maankäyttöön liittyvissä asioissa. Meton jäseninä heitä on noin 130.

Mikäli työskentelet näissä tehtävissä, olet tervetullut Meton jäseneksi tähän asiantuntevaan porukkaan!

Lisätietoja Meton jäsenyydesta ja jäseneksi liittymisestä tästä.

Takaisin