VALIKKO

Työpaikkailmoitus: METO hakee kahta asiamiestä


METO – Metsäalan Asiantuntijat ry (Meto) on 127-vuotias metsä- ja luonnonvara-alan asiantuntijoiden edunvalvontajärjestö. Jäseniä meillä on noin 6 000 ja he työskentelevät luonnonvara-alalla metsäasiantuntijoina, suunnittelijoina, esimiehinä, työnjohtajina, puun osto- ja korjuutehtävissä, metsänhoidon tehtävissä, toiminnanjohtajina, toimistonhoitajina, neuvojina, luonnonhoidon tehtävissä, opettajina ja asiantuntijoina, muissa johtotehtävissä sekä itsenäisinä yrittäjinä. Myös metsäalan opiskelijat ovat Meton jäseniä.

Haemme joukkoomme

KAHTA ASIAMIESTÄ

Asiamiehen tehtävät koskevat pääasiallisesti Meton eri sopimusalojen (mm. metsäteollisuus, metsänhoitoyhdistykset ja taimituotanto) jäsenten edunvalvontaa.

Edellytämme sinulta työehtosopimusten, työoikeuden ja sopimuskäytännön tuntemusta, neuvottelu-, esiintymis- ja johtamistaitoa sekä paineensietokykyä.

Tunnet Meton ja järjestötoiminnan periaatteet sekä sopimusalojen toimintaa. Arvostat metsäalaa ja sen toimijoita. Metsäalan työkokemus, talousosaaminen ja kielitaito katsotaan eduksi.

Olet yhteistyökyinen ja sosiaaliset valmiutesi ovat hyvät. Sinulla on kyky tuottaa tekstiä ja hoitaa viestintää itsenäisesti sekä mahdollisuus joustavaan ajankäyttöön ja matkustamiseen.

Lopullinen toimenkuva ja tehtävänimike muotoutuu valittavien henkilöiden valmiuksien pohjalta.

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen alkamisaika on 1.4.2023.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työpaikan Aikatalossa Helsingin ydinkeskustassa, hyvän työyhteisön, mahdollisuuden toteuttaa osaamistasi laajasti ja kouluttautua lisää tehtävässäsi sekä hyvät työsuhde-edut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse 13.11.2022 mennessä osoitteella: mirka.posio@metsaasiantuntijat.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Stefan Borgman, puh. 040 1588815

Takaisin