VALIKKO

Uusin luonnonvarassa-lehti on ilmestynyt!

Uusimmassa Luonnon Varassa -lehdessä 3/2021 pureudutaan maatalouden ja metsäalan asiantuntijoiden osaamiseen ja koulutukseen eri tavoin.

Lehdessä kerrotaan mm. kaksinkertaisesta vuoden metsäopettajasta Jyry Erosesta, Suomen nykyisestä metsäpalo-osaamisesta ja sen kehitystarpeista metsäpalo- ja kulotuksen asiantuntijoita haastatellen, voit lukea jo opiskeluaikana aktiivisista metsäopiskelijoista ja mitä aktiivisuus kouluaikana järjestötoiminnassa antaa sekä mm. metsätalousinsinöörien koulutuksen hakupaineesta, koulutusmääristä ja oppilaitoksista valmistuneista metsäasiantuntijoista.

Lue uusi lehti tästä.

 

Kuva: Lehdessä on metsäpalo-osaamisesta artikkeli, jossa haastatellaan metsäpaloihin ja kulotukseen erikoistuneita ammattilaisia ja pohditaan, mitä voisi tehdä jatkossa toisin Suomessa.  Artikkelin kirjoittaja: Markku Pulkkinen, palokuva: Janne Rasila, Jokilaaksojen pelastuslaitos.

Kuva: Lehdessä haastatellaan metsäopettaja Jyry Erosta Karelia AMK:sta. Metsäopiskelijat ovat valinneet hänet jo kahdesti vuoden metsäopettajaksi. Eronen kertoo opetusmetodeistaan sekä ajatuksia laajemminkin metsäalasta. Artikkelin kirjoittaja ja kuvaaja: Vesa Martikainen.

 

Takaisin