VALIKKO

Yleisö pääsi äänestämään Luva-seminaarissa

LUVA Luonnonvarat ry:n seminaari ”Luvassa 100 000 työpaikkaa?” pidettiin perjantaina 11.11.2016 Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa.

Päivän seminaarissa pohdittiin mm. miten kotimai set luonnonvarat muutetaan kestäväksi liiketoiminnaksi, mistä alalle saadaan uusia työpaikkoja ja mitä se edellyttää alan asiantuntijoilta, koulutukselta ja yrittäjyydeltä.

Pääpuhujaksi lupautunut ministeri Olli Rehn oli perjantaina estynyt saapumasta kaivosyhtiö Terrafame Oy:n tilanteen vuoksi, mutta hänen esityksenä kuultiin valtiosihteeri Jari Partaselta, joka oli mukana seminaarissa. Esityksen kalvosarja löytyy täältä.

Yleisöllä oli päivän aikana mahdollisuus osallistua keskusteluun mm. kommentoimalla puheenvuoroja viestiseinälle omalla älypuhelimellaan. Myös äänestyskysymyksiin oli mahdollista vastata omalla kännykällä.

Tästä linkistä löydät Luva-seminaarin äänestystulokset. Tilaisuuden ohjelma löytyy täältä

img_2077

Ensimmäinen Luva seminaari järjestettiin Metsäpäivien ja luonnonvara-alan suurmessujen yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa.

img_2084

Valtiosihteeri Jari Partanen välitti ministeri Olli Rehnin näkemyksen suomalaisen luonnonvara-alan tulevaisuudesta

img_2099

Toimitusjohtaja Jyrki Leppälällä on vankka kokemus siitä, miten luonnonkasvilla pääsee kansainvälistymään. Trans Farm Oy on vuodesta 1990 toiminut kuminan sopimusviljelyttäjänä ja jatkojalostajana.

img_2104

Toimitusjohtaja Janne Poranen Spinnova Oy:stä. Sellukuitu on muuttunut Spinnovalla langaksi

Paneelikeskustelun osanottajat edustivat laajalti suomalaista luonnonvara-alaa.

Paneelikeskustelun osanottajat edustivat laajalti suomalaista luonnonvara-alaa.

Takaisin