VALIKKO

Meton valokuvauskilpailu 2018

KAUNEIN METSÄNHOITOMAISEMANI

Metsää hoidetaan Suomessa monin eri tavoin. Onko joku hakkuuaukea mielestäsi erityisen kaunis? Tai istutusala, taimikko tai harvennettu metsä? Lepääkö silmäsi tässä maisemassa – tai onko siellä jokin eläin- tai kasvilaji, joka sinua erityisesti miellyttää?

Lähetä meille kuvakilpailuun kuva omasta mielestäsi kauneimmasta metsänhoitoalasta. Kerro kuvan ohessa myös, miten alue on hoidettu ja milloin. Sekä miksi kuva erityisesti miellyttää Sinua.

Kilpailuaika: 1.6.-31.10.2018

Palkinnot

  1. palkinto: 250 euron lahjakortti
  2. palkinto: 150 euron lahjakortti
  3. palkinto: 100 euron lahjakortti

Kilpailuun saa osallistua enintään kolmella (3) valokuvalla. Kuvien on oltava digitaalisessa muodossa. Voit toimittaa kuvat meille sähköpostin liitetiedostona, google drive/dropbox-linkkinä tai postittamalla ne meille muistitikulla. Vain yksi toimitustapa per osallistuja. Huom! Emme vastaanota paperisia kuvia kilpailuun.

Kilpailuun osallistuneet kuvat ja niiden julkaisuoikeus jää METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n käyttöön. Valokuvaajan nimi mainitaan aina kuvan käytön yhteydessä.

Säännöt kuvien käsittelylle

Jos kuvaa on manipuloitu, siitä on mainittava aina osallistumisen yhteydessä. Perussäätöjä kuten rajaus, kontrasti ja valotuksen korjaus saa tehdä.

Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama ja hänellä tulee olla siihen täydet oikeudet. Lisäksi kilpailuun osallistuva henkilö vastaa siitä, että kuvassa näkyvät ihmiset ovat antaneet luvan julkaisemiseen. Kuvat eivät saa olla aikaisemmin julkaistuja.

Kuvien lähetysohjeet

Kuvien tarkkuuden tulee olla 300 ppi ja lyhyen sivun pituus vähintään 2400 pikseliä. Kuvatiedoston muodon tulee olla jpg tai png.

Google drive-linkki, dropbox- linkki tai liitetiedosto lähetetään sähköpostilla osoitteeseen tiina.eklund@luva.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Valokuvauskilpailu 2018” ja tekstikenttään nimi, osoite ja puhelinnumero. Laita viestiin myös tieto kuvien kappalemäärästä, kerro kuvien aiheista ja kuvien ottamispäivämäärä. Mikäli kuvaa on käsitelty, kerro siitä viestissäsi.

Nimeä kuvatiedostosi siten, että niistä käy ilmi kuvaajan nimi ja kuvan aihe (esim. ville_valokuvaaja_istutusala.jpg).

Postitse lähetettävät kuvat (muistitikulla) toimitetaan osoitteeseen:

METO – Metsäalan Asiantuntijat ry
Mikonkatu 8 A, 5. krs
00100 HELSINKI

Laita mukaan yhteystietosi, kuoreen merkintä ”Valokuvauskilpailu 2018”. Liitä mukaan postimerkki sekä tyhjä kirjekuori, jos haluat, että palautamme muistitikun sinulle takaisin. Muussa tapauksessa muistitikkuja ei palauteta.

Voittajan valitseminen

Kuvia kilpailuun otetaan vastaan keskiviikkoon 31.10. asti. Tämän jälkeen asiantuntijaraati kokoontuu ja valitsee palkittavat kuvat. Julkaisemme voittajat METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n julkaisukanavissa, joita ovat mm. Luonnon Varassa -lehti.