VALIKKO

Meton webinaarit saivat jatkoa, kun alueyhdistystemme toimijoille järjestettiin infotilaisuus ensi vuoden kokousvalmisteluista. Mukana asiaa myös PRH:sta ja arkistoinnista, sekä puheenjohtajamme puheenvuoro.

Kiitos osallistuneille! Tästä on hyvä jatkaa vaalivuotta kohti!

Tilaisuudesta tehtiin myös tallenne, jonka voit katsoa jälkikäteen netistä. Linkki tallenteeseen tulee sähköpostilla.
... Katso lisääKatso vähemmän

Katso Facebookissa

Metsäasiantuntijoiden edustajisto on paraikaa koolla. Puheenjohtaja Jaakko Niemistö avasi kokouksen ja piti puheenvuoron metsäasiantuntijan laadukkaasta työstä.

Edustajisto on Meton ylin päättävä elin ja asialistalla ovat tänään mm. yhdistyksen ensi vuoden toimintasuunnitelma ja budjetti. Edustajistossa on 20 varsinaista jäsentä, minkä lisäksi kokoukseen osallistuvat Meton hallitus ja Meton toimiston johtoryhmä. Tutustu Meton edustajiston jäseniin tästä: www.luva.fi/metsaasiantuntijat/yhteystiedot/edustajisto/
... Katso lisääKatso vähemmän

Katso Facebookissa

Metsäasiantuntijoiden hallitus oli koolla etäkokouksessa hetki sitten - ja kohta alkaa metsäasiantuntijoiden edustajiston kokous. Metsäosaajia on kokouksissa mukana aina Tammisaaresta Lappiin saakka - eli metsäosaamista halki Suomen.

Ohessa kokouksen tauolla napsittuja kuvia. Tänä aamuna eteläiseen Suomeenkin saatiin vihdoin lumipeite. Ainakin väliaikaisesti :)
... Katso lisääKatso vähemmän

Katso Facebookissa

METO Yrittäjien johtokunta oli tänään koolla etäyhteyksien turvin. Kokouksen pääaiheena oli yhdistyksen tuleva 25-vuotisjuhlavuosi.Tänään oli METO Yrittäjien johtokunnan kokous, jonka pääaiheena oli yhdistyksemme 25-vuotisjuhlavuosi.

Suunnittelemme kevään vuosikokouksen yhteyteen seminaaria ja iltajuhlaa. Alustavasti suunnittelimme ajankohdaksi huhtikuun puoliväliä. Pysy kuulolla!
... Katso lisääKatso vähemmän

Katso Facebookissa

Meton työpaikkasivustolta löydät useita avoimia metsäalan työpaikkoja eri organisaatioissa. Myös opiskelijoille on tarjolla ensi kesälle jo paljon työharjoittelupaikkoja. Muistathan hakea oma harjoittelupaikkasi ajoissa!

Avoimet metsäalan työ- ja harjoittelupaikat löydät täältä: www.luva.fi/tyopaikat-ja-koulutus-2/metsaalan-tyopaikat/

Jos yrityksessäsi on avoinna metsäalan työpaikkoja, niin ilmoitathan niistä meille. Markkinoimme työpaikkoja maksuttomasti sivustollamme. Yhteystiedot ilmoitusten toimittamiseen löydät täältä: www.luva.fi/tyopaikat-ja-koulutus-2/
... Katso lisääKatso vähemmän

Katso Facebookissa