VALIKKO

Kesä ja kotimaan matkailu ovat nyt pop. Teitä ajaessa auto kerää myös pölyä ja likaa. Nyt onkin mahdollisuus käydä pesettämässä auto puoleen hintaan yöaikaan (22-06) Teboilin 24h automaateilla. Täältä lisätietoa: www.teboil.fi/liitto. Pesukampanja jatkuu aina elokuun loppuun asti ja edun saa suoraan maksaessa automaatilla. ... Katso lisääKatso vähemmän

Katso Facebookissa

Meton toimiston henkilökunta lomailee heinäkuussa ja toimisto on suljettuna 1.-31.7.2020 välisen ajan. Oikein hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille!

#kesäloma #heinäkuu #suomenkesä #loma #metsäala #metsäasiantuntijat
... Katso lisääKatso vähemmän

Katso Facebookissa

Hyvää juhannusta kaikille!

"Tunne viileä ruohikko varpaissa
Haista metsän ja pellon tuoksu
Anna kesätuulen helliä hiuksia
Unohda turha kiire ja juoksu.
Hyvää Juhannuksen aikaa -
muista tehdä monta taikaa!"
... Katso lisääKatso vähemmän

Katso Facebookissa

Meton jäsenille on lähetetty tänään kevään/kesän viimeinen sähköinen jäsenkirje. Siinä puheenjohtaja Stefan Borgman kertoo, että Meton TES-neuvotteluissa saavutettiin yhteistyössä hyvät tulokset. Kiitos kuuluu luottamus-, pääluottamus- ja asiamiehille, ketkä ovat tehneet arvokasta työtä jäsenten hyväksi. Vårens/sommarens sista Metos medlemsbrev har skickats idag.

Lue lisää/Läs mera:

Puheenjohtajan kesäterveiset: www.luva.fi/yhteistyon-voimalla-hyvaan-lopputulokseen/

Ordförandens sommarhälsningar: www.luva.fi/med-gemensamma-krafter-till-ett-bra-slutresultat/

Hyvää kesää kaikille! Trevlig sommar! 🙂

#metsäasiantuntijat #meto #skogsexperter #metsä #skog #metsäala #skogsbranschen #työehtosopimusneuvottelut #kollektivavtalsförhandlingar #kesä #loma #sommar #sommarlov
... Katso lisääKatso vähemmän

Katso Facebookissa

Teboil tarjoaa jäsenillemme korotetun kesäedun 18.6.–18.8.: säästät polttoaineesta normaalia enemmän ja nautit myös muista kanta-asiakkaan eduista – kaikki tämä jäsenkortillasi!

Kaikki kortilla saatavat edut löytyvät liitto- / järjestösivulta www.teboil.fi/liitto.

Jäsenenämme olet automaattisesti Teboilin etuasiakas ja saat jäsenkortin magneettiraidalla edullisemman polttoaineen lisäksi myös muita etuja, kuten –5% kaikista pesuista. Ei kun höyläämään!
... Katso lisääKatso vähemmän

Katso Facebookissa