VALIKKO

Huoltamo- ja autoedut

St1-ketju

Polttoaine-etuja meille tarjoaa energiayhtiö St1, jolla on juuret vahvasti Suomessa.

Yhteistyökumppanimme St1 on suomalaisomistuksessa oleva energiayhtiö, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa. Yhtiön palveluverkosto kattaa Suomessa niin St1- kuin Shell -huoltoasemat. Tavoitteena on tarjota asiakkaille teiden paras asiakaskokemus.

Tutustu St1-ketjuun täällä: www.st1.com

Metsäasiantuntijoiden jäsenet saavat tankkausalennusta uudella St1:n, Shellin ja HelmiSimpukan logoilla varustetulla jäsenkortilla. Jäsenkortti käy Suomessa yli 400 asemalla etukorttina.

Jäsenedut saa St1-asemilta ja miehitetyiltä Shell-asemilta. Edut eivät koske Shell Express -asemia.

Tankkausalennus

Jäsenkortilla saatava tankkausalennus bensiinistä ja dieselistä vaihtelee ajankohdittain ja asemittain, mutta on aina vähintään 0,5 senttiä/litra. Edun saamiseksi kortti tulee syöttää maksupäätteeseen ennen varsinaista maksukorttia tai näyttää kassalla ennen maksua.

Maistuvia etuja

Jäsenkortilla pääset hyödyntämään myös kuukausittain vaihtuvat HelmiSimpukka-edut.

Alennusta lämmitysöljystä

Jäsenkorttietuna myös lämmitysöljystä saa alennusta 0,5 senttiä/litra.
Etu puhelimitse tilattaessa: Edun saat soittamalla St1:n asiakaspalveluun (0800 131 031) ja antamalla jäsenkortissasi olevan St1-asiakasnumeron.

Etu netin kautta tilattaessa: Edun saa koodilla, joka löytyy Meton sähköisestä jäsenkirjeestä 10/2022, Meton sähköisestä jäsenkorttisovelluksesta tai Anne Marttiselta: anne.marttinen(a)metsaasiantuntijat.fi, p. 040 76 104 16

Lisäetuja jäsenkortin rekisteröimällä

Rekisteröimällä jomman kumman jäsenkortin ja antamalla rekisteröimisen yhteydessä markkinointiluvan, saat rekisteröitymisetuna Tornado-pesun -50 %. Lisäksi pääset hyödyntämään muitakin kulloinkin voimassa olevia St1:n tarjoamia kumppanietuja sekä saat tiedon ajankohtaisista etukampanjoista.

 

 

Takaisin jäsenetuihin