VALIKKO

Kalevan jäsenetu metolaisille

Suomen edullisin henkivakuutus

Taloudellista turvaa Kalevan henkivakuutuksella

Jos sinulla on puoliso tai lapsia, sinulla pitäisi ehdottomasti olla henkivakuutus. Jos sinulla on lainaa, henkivakuutus on vieläkin tärkeämpi. Miksi? Henkivakuutus on vakuutus, joka maksaa sovitun korvaussumman, jos vakuutettu henkilö kuolee.

Liiton jäsenenä sinä sekä puolisosi olette oikeutetut hankkimaan Vakuutusyhtiö Kalevan myöntämän henkivakuutuksen liiton sinulle neuvottelemalla 56% alennuksella. Jo edun hyödyntäneet metolaiset säästävät keskimäärin 280 euroa henkivakuutuksen hinnassa vuosittain.

Esimerkiksi 30-vuotiaalle 100.000 €:n korvaussummalla otettu turva maksaa vain 7,60 € kuukaudessa. Voit valita yksilöturvat itsellesi ja puolisollesi tai vieläkin edullisemman yhteisen pariturvan. Riittää, että toinen teistä on jäsen.

Määrität henkivakuutuksen edunsaajan itse. Edunsaaja on se henkilö, jolle henkivakuutuksesi korvaussumma maksetaan. Korvaussumman ja edunsaajan voi vaihtaa, mikäli elämäntilanteeseen tulee muutoksia.

Laske henkivakuutuksesi hinta ja osta omasi osoitteessa https://www.kalevavakuutus.fi/vakuutukset/henkivakuutus/ tai alla olevalla laskurilla:

 

Lisäturvaa tapaturmavakuutuksilla aikuiselle sekä lapselle

Voit myös täydentää henkivakuutusturvaa Kalevan myöntämällä tapaturmavakuutuksella. Samalla voit vakuuttaa edullisesti myös puolisosi.

https://www.kalevavakuutus.fi/vakuutukset/aikuisen-tapaturmavakuutus/

Lapsen tapaturmavakuutus on edullinen vakuutus lapsellesi. Se on voimassa 24/7 alle 25-vuotiailla ja kattaa myös kilpaurheilussa sattuneet tapaturmat 18 ikävuoteen asti. Vakuutusmäärät ovat vakuutuskohtaisia.

https://www.kalevavakuutus.fi/vakuutukset/lapsen-tapaturmavakuutus/

 

Takaisin jäsenetuihin