VALIKKO

Vakuutusedut IF

Meto on vakuuttanut jäsenensä Ifissä

Meto on vakuuttanut jäsenensä seuraavilla vakuutuksilla Ifissä: Liittovakuutus, Vastuu- ja oikeusturvavakuutus ja Järjestövakuutus.

 

Liittovakuutus

Liittovakuutus tarkoittaa tapaturma- ja matkustajavakuutusta. Tapaturmavakuutus kattaa vapaa-aikana tapahtuneet tapaturmat ja se sisältää turvan pysyvän haitan varalta. Matkustajavakuutus on voimassa enintään 45 vuorokautta kestävillä koti- ja ulkomaanmatkoilla ja se korvaa kuluja esimerkiksi, jos myöhästyt matkalta tai matkasi peruuntuu. Tapaturmavakuutus koskee alle 70-vuotiaita jäseniä, mutta matkustajavakuutus koskee kaikkia jäseniä ikään katsomatta. Matkustajavakuutukseen kuuluvat myös jäsenen alle 20-vuotiaat mukana matkustavat lapset ja lapsenlapset. Matkustajavakuutus ei sisällä matkatavaravakuutusta. Matkustajavakuutus koskee myös metsäurheilua. Lisäksi on voimassa vuoden 2023 loppuun asti karanteenivakuutus, joka on voimassa ulkomaan matkoilla EU- ja Schengen -maissa sekä Isossa-Britanniassa. Jäsenkortilla voit todistaa, että nämä vakuutukset ovat sinulla voimassa.

Lue lisää vakuutuksesta: if.fi/meto

 

Vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Meton jäsenenä saat vastuuvakuutuksen, josta korvataan ammatissasi virheellä tai laiminlyönnillä aiheuttamiasi henkilö- ja esinevahinkoja työnantajallesi, työtoverillesi tai sivulliselle henkilölle. Nämä ovat virheitä tai laiminlyöntejä, joista olet lain mukaan korvausvastuussa.

Oikeusturvavakuutus tarkoittaa sinulle sitä, että saat korvausta asianajo- ja oikeudenkäyntikuluista muun muassa työ- ja virkasuhteeseen liittyvissä riita- ja rikosasioissa.

Huom! Ota aina ensin yhteys sopimusalasi asiamieheen Meton toimistolla!

Lue lisää vakuutuksesta: if.fi/meto

 

Järjestövakuutus

Kun osallistut liiton järjestötehtäviin tai -tilaisuuksiin, on sinut vakuutettu järjestövakuutuksella. Järjestövakuutuksesta korvataan henkilövahinkoihin liittyviä kuluja, esimerkiksi jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma. Lisäksi siitä korvataan omaisuusvahinkoja eli jos esimerkiksi kuljetat liiton, piirin tai yhdistyksen matkatavaroita ja ne vahingoittuvat.

Lue lisää vakuutuksesta: if.fi/meto

Takaisin