VALIKKO

Jäsenyys

Jäsenyys on paras apu työelämässä

METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n (Meto) jäsenyys tuo apua ja opastusta erilaisissa työelämän murroskohdissa, työnhaussa, työttömyydessä, lomautuksissa tai vaikka perhevapaalle jäädessä. Paljon tietämystä on puhelinsoiton tai sähköpostin päässä tarjolla nopeasti jäsenelle.

Apunasi ovat lakimiespalvelut, työpaikalla toimivat luottamushenkilöt, sekä liiton omat asiamiehet, joilla on pitkä kokemus metsä- ja luonnonvara-alan työsuhdeneuvonnasta. Tärkein tehtävämme on jäsenen edunvalvonta – olemme jäsenen asialla.

Jäsenemme ovat metsätalousinsinöörejä- ja teknikoita, metsänhoitajia, biologeja, opettajia ja muita luonnonvara-alan osaajia. Metolaiset toimivat metsä- ja luonnonvara-alalla erilaisissa asiantuntija-, esimies- ja johtotehtävissä. Myös metsäalan yrittäjät ja opiskelijat ovat jäseniämme.

Tutustu metsäyrittäjiin täällä.

Opiskelijan jäsenyydestä lisää tietoa täällä.

Jäsenenä saat paljon jäsenetuja arkeen ja vapaa-ajalle. Näitä ovat mm. lukuisat vakuutusedut, lakipalvelut, majoitus- ja huoltamoalennukset sekä pienriistan metsästysoikeus Meton metsätilalla. Tutustu jäsenetuihin täällä.

Liity jäseneksi

jäsenyys esite meto