VALIKKO

Jäsenyys

Meton jäsenyys on parasta turvaa työelämässä – Liity jäseneksi!

 

Tarjoamme jäsenillemme apua ja opastusta erilaisissa työelämän murroskohdissa, työnhaussa, työttömyydessä, lomautuksissa tai vaikkapa perhevapaalle jäädessä. Paljon tietämystä on puhelinsoiton tai sähköpostin päässä.

Apunasi ovat lakimiespalvelut, työpaikalla toimivat luottamusvaltuutetut, sekä liiton omat asiamiehet, joilla on pitkä kokemus metsäalan työsuhdeneuvonnasta.

Tärkein tehtävämme on jäsentemme edunvalvonta. Jäsenemme ovat metsätalousinsinöörejä- ja teknikoita, metsänhoitajia, biologeja ja muita luonnonvara-alan osaajia. Metolaiset toimivat metsä- ja luonnonvara-alalla erilaisissa asiantuntija-, esimies- ja johtotehtävissä.

Jäsenenä saat käyttöösi myös tukun hienoja jäsenetuja niin arkeen, kuin vapaa-ajallekin. Näitä ovat mm. lukuisat vakuutusedut, lakipalvelut, majoitus- ja huoltamoalennukset sekä pienriistan metsästysoikeus Meton metsätilalla.

Liity jäseneksi

Myös alan opiskelijat voivat olla METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n jäseniä heti aloitettuaan opiskelunsa. Lue lisää opiskelijan jäsenyydestä!