VALIKKO

Jäsenmaksut

Mitä jäsenyys maksaa?

 

Varsinainen jäsen

Meton jäsenmaksun suuruus vuonna 2021 on 1,35 % sisältäen työttömyyskassan jäsenmaksun. Jäsenmaksu lasketaan verotettavasta vuosiansiosta autoetua lukuun ottamatta. Jäsenmaksun yläraja on 54 euroa kuukaudessa.

Yrittäjäjäsen

Yrittäjäjäsenen jäsenmaksu vuonna 2021 on 270 euroa/vuosi. Kts. jäsenedut

Eläkeläisjäsen

Eläkeläisjäsenen jäsenmaksu vuonna 2021 on 75 €/vuosi. Jäsenmaksu sisältää lehtimaksun, taskukalenterin sekä matkustaja- ja tapaturmavakuutuksen.

Työtön jäsen

Työttömän jäsenen jäsenmaksu vuonna 2021 on 1,35 % sisältäen työttömyyskassan jäsenmaksun. Jäsenmaksu peritään automaattisesti etuuden maksatuksen yhteydessä.

Opiskelijajäsen

Päätoimiset opiskelijat maksavat Metoon lukuvuosijäsenmaksun 30 €, josta tulee lasku syyslukukauden alussa. Tämä maksu pitää sisällään Meton tarjoamat jäsenedut, esim. matkustajavakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Lue täältä lisää jäseneduista.

Lisäksi maksetaan työttömyyskassan jäsenmaksu 7 € niiltä kuukausilta, jolloin olet töissä, esim. harjoittelukuukausilta tai kesätöiden ajalta.

Edunvalvonnan ulkopuolinen jäsen

Edunvalvonnan ulkopuolisen jäsenen jäsenmaksu vuonna 2021 on 90 €/vuosi. Jäsen ei kuulu vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen eikä henkilökohtaisen neuvonnan piiriin. Jäsenmaksu sisältää lehtimaksun, taskukalenterin sekä matkustaja- ja tapaturmavakuutuksen.

 

Lisätietoja sekä maksuohjeet opiskelijoille työssäolon ajalle:

jäsenistöassistentti Anne Marttinen, p 040 7610 416 tai anne.marttinen(a)metsaasiantuntijat.fi
METO – METSÄALAN ASIANTUNTIJAT RY
Mikonkatu 8 A, 5.krs
00100 HELSINKI