VALIKKO

Metsäasiantuntijoiden ja metsien hyväksi

 

Liity Meton jäseneksi 10.-14.4.2024 ja osallistu lahjakortin arvontaan!

Olitpa sitten työelämää lähestyvä opiskelija, tai vähän kokeneempi konkari, nyt on hyvä hetki liittyä jäseneksi Metoon! Liittymällä jäseneksi 10.-14.4.2024 aikana, osallistut sadan euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin arvontaan.

Meton jäsenyys pitää sisällään metsäalan edunvalvontaa, jäsenpalveluita ja tukun rahanarvoisia etuja niin arkeen kuin vapaa-ajallekin.

Liity mukaan Suomen mahtavimpaan metsäyhteisöön!

liity jäseneksi button

 

 

Meto tuo metsäalan asiantuntijat yhteen!

METO – Metsäalan Asiantuntijat ry on metsäalan asiantuntijoiden ja ammattilaisten oma edunvalvontajärjestö. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus metsäalan työ- ja virkaehtosopimusten neuvottelemisesta. Tarjoamme runsaasti verkostoitumismahdollisuuksia, jäsenetuja, neuvottelemme metsäalan työehtosopimukset ja valvomme alan työntekijöiden etuja.

Autamme ja neuvomme myös työnhakuun liittyvissä kysymyksissä, liittyivätpä ne sitten ansioluetteloon, palkkoihin, lomiin tai työehtosopimuksen yksityiskohtiin. Voit liittyä Meton jäseneksi jo opiskeluaikana ja saat kaikki samat edut ja palvelut käyttöösi, kuin varsinaiset jäsenemmekin.

Metsäelinkeinolla on suomalaisten hyvinvoinnin ja Suomen elinvoiman kannalta valtava merkitys. Me yhdessä ylläpidämme metsäalan ammattilaisten arvostusta.

Tule mukaan ja liity jäseneksi jo tänään! 

liity jäseneksi button

 

 


 

Opiskelijalle

Kulta-tason opiskelijajäsenyys pitää sisällään:

Opiskelijajäsenyyden hinta on 30 € / lukuvuosi.

liity jäseneksi painike

 

Kulta-tason opiskelijajäsenenä voit liittyä jäseneksi myös Työttömyyskassa Aariaan. Jäsenyyden hinta on 78 euroa/vuosi.

 


 

Turvaa työelämään ja etuja arkeen

Jäsenemme ovat metsätalousinsinöörejä- ja teknikoita, metsänhoitajia, biologeja, opettajia ja muita luonnonvara-alan osaajia. Metolaiset toimivat metsä- ja luonnonvara-alalla erilaisissa asiantuntija-, esimies- ja johtotehtävissä. Myös metsäalan yrittäjät ja opiskelijat ovat jäseniämme. Jäsenenä pääset nauttimaan lukuisista rahanarvoisista eduista, jotka tuova turvaa, tietoa, mahdollisuuksia ja iloa niin arkeen, kuin vapaa-aikaankin.

Esimerkkejä eduistamme:

  • Vakuutusedut
  • Neuvonta ja oikeusturva
  • Luonnon Varassa – lehti ja taskukalenteri
  • Alennukset ja edut Metsälehdestä ja Tapion kirjoista
  • Metsästys- ja kalastusoikeus Meton metsätilalla
  • Oikeudellinen puhelinneuvonta
  • Sijoittamisen palvelut
  • Vapaa-ajan etuja, kuten alennukset laivayhtiöiltä, hotelleista ja hostelleista

Verkostoitumista ja tapahtumia omalla paikkakunnallasi

Paikallistoimintaa järjestetään viidentoista alueyhdistyksen toimesta. Vapaaehtoisvoimin järjestetään ympäri Suomen muun muassa yhteisiä tilaisuuksia, matkoja, koulutuksia, seminaareja ja erilaisia tapahtumia. Paikallistoiminta on hyvä tapa verkostoitua ja virkistäytyä.

Alueyhdistyksemme järjestävät myös erityisesti nuorille suunnattua toimintaa.

Tervetuloa mukaan!

liity jäseneksi painike