VALIKKO

Meton Syyskampanja

 

NYT KANNATTAA LIITTYÄ JÄSENEKSI

Saat Metsäalan Asiantuntijoiden ja työttömyyskassan jäsenyyden loppuvuodeksi 30 eurolla, kun liityt jäseneksi lokakuun 2023 aikana. Jäsenmaksu maksetaan itse eli sitä ei voi liittää työnantajaperintään. Etu koskee vain uusia jäseniä. Kassan jäsenenä taloutesi on turvattu työttömyyden aikana ja liiton jäsenyys varmistaa, että työuralla on hyvä olla niin hyvinä, kuin huonoina aikoina.

Kampanjan ajankohta

Kampanjan ajankohta on 1.10.2023 – 31.10.2023

Kampanjahinta

Kampanjan aikana liittyneiden, varsinaisten jäsenten jäsenmaksu on 30 euroa aikavälillä 1.10.2023-31.12.2023

Kampanjahinta koskee henkilöitä, jotka eivät viimeisen kuuden (6) kuukauden aikana ole olleet Meton jäseniä sekä Meton opiskelijajäseniä, jotka ovat siirtymässä työelämään.

Kampanja-ajan päätyttyä uudet jäsenet siirtyvät liiton normaalia jäsenmaksua maksaviksi jäseniksi. Kampanjahinta maksetaan itse eikä sitä voi liittää työnantajaperintään.

Liittyminen ja eroaminen kampanjan aikana

Tarjous ei koske tarjousaikana eronneita ja liittoon uudelleen liittyneitä jäseniä. Jos kampanjan aikana liittynyt jäsen eroaa, jäsenmaksua ei palauteta.

Järjestäjän vastuu

Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Meto tuo metsäalan asiantuntijat yhteen!

Nyt kannattaa liittyä jäseneksi Metoon. Tarjoamme runsaasti verkostoitumismahdollisuuksia, jäsenetuja, neuvottelemme metsäalan työehtosopimukset ja valvomme alan työntekijöiden etuja.

Autamme ja neuvomme myös työnhakuun liittyvissä kysymyksissä, liittyivätpä ne sitten ansioluetteloon, palkkoihin, lomiin tai työehtosopimuksen yksityiskohtiin. Voit liittyä Meton jäseneksi jo opiskeluaikana ja saat kaikki samat edut ja palvelut käyttöösi, kuin varsinaiset jäsenemmekin.

Metsäelinkeinolla on suomalaisten hyvinvoinnin ja Suomen elinvoiman kannalta valtava merkitys. Me yhdessä ylläpidämme metsäalan ammattilaisten arvostusta.

Tule mukaan ja liity jäseneksi jo tänään! 

liity jäseneksi button

 

 


Opiskelijalle

Kulta-tason opiskelijajäsenyys pitää sisällään:meto esite lue lisää liity jäseneksi

Opiskelijajäsenyyden hinta on 30 € / lukuvuosi.

liity jäseneksi painike

 

 

Kulta-tason opiskelijajäsenenä voit liittyä jäseneksi myös Työttömyyskassa Aariaan. Jäsenyyden hinta on 84 euroa/vuosi.

 


Turvaa työelämään ja etuja arkeen

Jäsenemme ovat metsätalousinsinöörejä- ja teknikoita, metsänhoitajia, biologeja, opettajia ja muita luonnonvara-alan osaajia. Metolaiset toimivat metsä- ja luonnonvara-alalla erilaisissa asiantuntija-, esimies- ja johtotehtävissä. Myös metsäalan yrittäjät ja opiskelijat ovat jäseniämme. Jäsenenä pääset nauttimaan lukuisista rahanarvoisista eduista, jotka tuova turvaa, tietoa, mahdollisuuksia ja iloa niin arkeen, kuin vapaa-aikaankin.

Esimerkkejä eduistamme:

  • Vakuutusedut
  • Neuvonta ja oikeusturva
  • Luonnon Varassa – lehti ja taskukalenteri
  • Alennukset ja edut Metsälehdestä ja Tapion kirjoista
  • Metsästys- ja kalastusoikeus Meton metsätilalla
  • Oikeudellinen puhelinneuvonta
  • Sijoittamisen palvelut
  • Vapaa-ajan etuja, kuten alennukset laivayhtiöiltä, hotelleista ja hostelleista

Verkostoitumista ja tapahtumia omalla paikkakunnallasi

Paikallistoimintaa järjestetään viidentoista alueyhdistyksen toimesta. Vapaaehtoisvoimin järjestetään ympäri Suomen muun muassa yhteisiä tilaisuuksia, matkoja, koulutuksia, seminaareja ja erilaisia tapahtumia. Paikallistoiminta on hyvä tapa verkostoitua ja virkistäytyä.

Alueyhdistyksemme järjestävät myös erityisesti nuorille suunnattua toimintaa.

Tervetuloa mukaan!

liity jäseneksi painike

Varsinainen jäsen

1,35 % (max. 54 euroa/kk) veronalaisesta ansiostasi autoetua lukuun ottamatta. Sis. työttömyyskassa Aarian jäsenmaksun.

Yrittäjäjäsen

270 euroa/vuosi. Sisältää Meton ja Yrittäjäyhdistyksen tarjoamat jäsenedut. Lue lisää: https://www.metoyrittajat.fi/jasenedut/

Opiskelijajäsen

Kokopäiväisesti opiskelevan jäsenmaksu on 30 euroa/lukuvuosi.

Opiskelijajäsenellä on samat jäsenedut, kuin varsinaisella jäsenellä, ja lisäksi saat oman ainejärjestösi edut käyttöösi. Sen lisäksi voit liittyä jäseneksi työttömyyskassa Aariaan. Työttömyyskassan jäsenmaksu on 7 euroa/kk.